keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Tänään käytiin eläinlääkärissä hakemassa rokotus, mutta myös toteamassa että täysin terve tyttö on edelleen. Ainahan kehut koirasta lämmittää mieltä, mutta etenkin eläinlääkärin kehut koiran kunnosta saa hyvälle mielelle. Rokotuksen lisäksi mieltäni on vaivannut se, että Tinka tuoksuu urosten kuonoon _todella_ hyvälle. Eläinlääkäri kuitenkin totesi, että mikään ei viittaa siihen, että tulehduksia tai vastaavia olisi ja, että jotkut nartut nyt vain sattuvat tuoksumaan hyvälle ja vanhemmiten hajut eivät varmasti ole niin voimakkaita. Täällä siis asustaa todellinen herkku ;)


Illalla kävimme myös hallilla, koska operaatio paikkis. Kotona paikkikset on onnistunut aivan tavalliseen tapaan hyvin, joten nyt lähdin kokeilemaan toimivatko ne myös tuolla hallilla ja hyvinhän se sujui. Otettiin siis pari pätkää toinen noin 45 sekunttia ja toinen 1.5 minuuttia ja ei ollut ongelmia. Toivotaan, että joululoman aikana saisimme varmaan seuraa paikkikseen, jotta tulisi myös häiriötä. Paikkis ongelma taitaa siis olla vain yhdellä hallilla, jossa pitäisi nyt myös päästä ehdottomasti treenaamaan lyhyitä pätkiä ja kivan kaverin kanssa, joka pysyy paikalla.  


Otimme myös hieman jääviä, jotka tuntuu sujuvan kerta kerralta paremmin! Etenkin nopea maahanmeno on Tinkan suosikki, koska maahanmeno on muutenkin vahva meillä. Seisominenkin sujuu nyt jo todella kivasti vaikka vielä siihen saisi tulla lisää napakkuutta. Näiden lisäksi tehtiin pari kertaa hyppyä, joka alkaa myös muodostua kivaksi. Tuntuu, että Tinka on oikeastaan hoksannut sen itsestään, koska niin vähän olemme tätäkin päässeet treenailemaan. On se vain pätevä <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti