lauantai 6. joulukuuta 2014

Rally-tokokisat 6.12

Kisat olivat onneksi Kannuksessa, joten aamusta sai nukkua huoletta pitkään. Menimme  jo yhdeksi hallille, koska kisakirja piti hankkia, mutta en myös tiennyt kuinka hyvin aikataulu piti paikkaansa. Tinka oli aluksi vähän häslä ja ei malttanut oikein rauhoittua, mutta hetken päästä makoili lunkisti ja otti kivasti kontaktia. Hieman harjoittelimme radalla olevia kylttejä ja sitten palkkailin vain kontaktista. Rata vaikutti todella kivalta ja simppeliltä ja olin varma, että selvitämme radan läpi. Juokseminen tosin oli hieman jännittävää, koska sitä on treenattu oikeastaan viimeksi syksyllä.



Hyvällä fiiliksellä lähdimme siis suorittamaan rataa ja itseäni ei edes kauheasti jännittänyt, mikä oli aikamoinen ihme! Pääsimme varmaan kolmannelle kyltille, kun meidän takanamme kehän ulkopuolella alkoi jonkin sortin rähinä, josta Tinka selvästi otti häiriötä. Itse menin aivan lukkoon ja pieni paniikkikin ehti iskeä, mutta odotin niin kauan, että sain Tinkaan taas kontaktin ennen kuin lähdin jatkamaan matkaa. Kuudennella kyltillä tuli myös jotain häikkää, koska uusin myös sen. Pujoteltuakin saimme juosten, mutta siinä Tinkalla alkoi jo vähän maltti loppua kesken ja yritti napsia treenitaskun reunasta kiinni.  Radalta poistuessamme iski kauhea masennus, että emme varmasti saaneet hyväksyttyä tulosta, koska häiriön jälkeen meno tuntui todella tahmealta. Iloinen yllätys oli, kun kaveri vinkkasi meidän pisteistämme jotka oli 91/100 ja näin ollen hyväksytty tulos! Tuomarin palauttaessa kisakirjat ja arvostelut niin kommenttina oli ” Rauhallinen & hyvä ohjaus. Harmittavia häiriöitä radan ulkopuolelta”.   Varsin pätevä tyttö siis oli ja käyttäytyi oikein mallikkaasti paikan päällä, paitsi silloin kun hylkäsin sen Idalle.

Luottavaisin mielin siis odottelemaan Seinäjoen kisoja, jotka ovat 17.1. Onneksi on joululoma aikaa treenailla kunnolla, joten eiköhän juokseminen ala myös sujua. Sain vihdoin ja viimein varattua Tinkalle myös ajan hierontaan, joka on parin viikon päästä. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti