maanantai 1. joulukuuta 2014

Liekeissä

Otsikko kuvastaa täysin meidän tämän päivän treenejä! Tinka oli aivan liekeissä, kun pääsimme hallille ja kävi kunnon kierroksilla. Odottelimme omaa vuoroamme ja vähän tokoiltiin, jos se olisi malttanut hieman rauhoittua, mutta kattia kanssa. Teimme siis pientä hyppy-putkirataa ja ensimmäinen kierros meillä meni siihen, että saimme max. kolme estettä suoritettua ja muun ajan Tinka rälläsi miten halusi, huoh. Ensimmäisellä kierroksella purettiin siis kaikki ylimääräiset höyryt ja toisella kierroksella lähtö piti ottaa uudestaan ja kaksi kertaa käskyttää viimeiseen putkeen, mutta muuten onnistui ja saimme radan suoritettua loppuun asti!

Olen taiteellinen! Tätä juoksimme tänään läpi


Kävimme läpi myös keppejä, a-estettä, puomia ja pussia.
Kepeillä jälleen tuntui, että Tinka oli unohtanut mitä siellä tehdään, mutta saimme kuitenkin pari onnistunutta suoritusta. Täytyy käydä itsenäisesti treenailemassa näitä, jos ne jäisi siten myös muistiin asti.
A-esteen kiipesi reippaasti ja vauhdilla ylös. Stopit kontaktille ja hyvinhän se sujui.
Puomi on ollut meille ehdoton murhe, koska Tinka on pelännyt sitä. Vielä viime viikolla hallilla Tinka vastusteli ja ei tahtonut kävellä koko puomilla. Tänään se _juostiin_ läpi ja nätisti pysähdyttiin pyynnöstä kontaktille. Selvästi aika on auttanut tässäkin asiassa! Pari onnistunutta toistoa ja sen pysty hyvillä mielin jättää hautumaan lisää.
Pussia olemme ehtineet ottaa kerran aikaisemmin, joten pussin suuta pidettiin toisesta päästä hieman raollaan. Reippaasti juostiin läpi ilman ongelmia, joten tämäkin oli hyvä jättää pariin onnistuneeseen toistoon.

Tinkan apinoinnista huolimatta treenit meni varsin kivasti, kun sain sen kontaktin itseeni. Erityisen ylpeä olen hyppy-putkiradasta, koska se sujui toisella kierroksella mainiosti ja sain valssattua, enkä pyörähtänyt väärään suuntaan. Tuntuu, että kerta kerralta agility muuttuu hauskemmaksi ja ei jaksaisi odottaa ensi viikkoa ja uusia treenejä. Mukavaa huomata, että kehitymme yhdessä radalla!

(c) KirsiJa koska koulu haittaa harrastuksia, niin Kajaanin näyttely jää meiltä väliin kokonaan. Päätin siis ilmoittaa meidät rally-tokoilemaan Seinäjoen kisoihin 17.1. En tiedä mikä mielenhäiriö sekin taas oli ;) Ahkeraa treenausta on siis luvassa rally-tokossa ja itsenäisyyspäivän kisatkin lähestyvät uhkaavasti! Välillä jännittää enemmän ja välillä vähemmän. Onneksi olemme ensimmäisessä ryhmässä aloja, joten ei tarvitse kauaa kärvistellä ennen omaa vuoroa. 

Tässä vielä kuvia parin viikon takaa, kun käytiin lenkkeilemässä Kirsin ja Taavin kanssa! Kuten kuvistakin voi päätellä niin ne ovat Kirsin kuvaamia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti