tiistai 23. joulukuuta 2014

Höpöhöpöhöpö

Perjantaina oli vuorossa ohjatut ja yllätys olikin, että olimme ainoat tokoilemassa, joten saimme yksärin. Etukäteen olin jo miettinyt, että käydään liikkeinä läpi seuraamista, hyppyä ja noutoa. Hieman aluksi käytiin läpi, että mitä tahdon liikkeistä käytävän läpi ja mitkä meillä ovat ongelmakohtia. Aloitimme seuraamisella, jossa ongelmaksi on nyt muodostunut se, että hinkkasimme lähtöjä todella kauan, joten nykyään Tinka alkaa valua sivulle noin viidennellä askeleella. Tähän saimme vinkiksi jatkaa imuttamista hetken ja sen jälkeen tehdä eri mittaisia seuraamisia, jotta selvää mielikuvaa seuraamisen kestosta ei tule. Hypyssä meillä ei sinänsä ole ongelmaa kunhan tahdoin treenata sitä, kun kerrankin mahdollisuus on. Totesimme kuitenkin, että Tinka kääntyy jo todella hyvin eteenpäin seisomaan, joten minun täytyy olla näppäimillä, jotta kokeessa ei lasketa Tinkan tekemisiä ennakoinniksi. Noutokapulan kanssa on tapahtunut selvää edistymistä! Aloin kuitenkin miettiä, että pitäisikö vielä hankkia pienempi noutokapula, koska pientä nosti todella nätisti ja ote oli hyvä. Isommalla tahtoo mennä siihen, että keikkuu suussa vai onkohan vain huono ote? Joka tapauksessa jäi hyvä mieli treeneistä ja tuntuu, että aina jää jotain käteen kun erilaisissa treeneissä käy.



Kotona olemme hieman treenailleet takapään käyttöä ja se alkaakin hiljalleen sujua! Ehkä ne näpsäkät käännökset sujuvat vielä myös meiltä. Muuten olemme vain lomailleet ja tavanneet koirakavereita ja lomaa olisi tarkoitus jatkaa samoissa merkeissä!



Uudet tokosäännöt ilmestyivät myös tänään ja voin huokaista helpotuksesta, että ei haittaa vaikka emme kevään aikana ehtisi korkkaamaan kisauraa tokossa. Uusi alo ja avo näyttivät varsin kivoilta liikkeineen, joten eiköhän me jossain vaiheessa uskalleta kisoihin asti.

Alokasluokka kerroin pisteet
1. Paikalla makaaminen 1 minuutti 4 40
2. Seuraaminen 3 30
3. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 2 20
4. Luoksetulo 3 30
5. Noutoesineen pitäminen 2 20
6. Kauko-ohjaus 2 20
7. Estehyppy 2 20
8. Kokonaisvaikutus 2 20
yht. 20 200

Avoin luokka kerroin pisteet
1. Paikalla istuminen 1 minuutti 3 30
2. Seuraaminen 3 30
3. Istuminen tai maahanmeno seuraamisen yhteydessä 2 20
4. Luoksetulo 3 30
5. Seisominen seuraamisen yhteydessä 3 30
6. Merkin kiertäminen ja paluu perusasentoon 3 30
7. Noutaminen 3 30
8. Kauko-ohjaus 3 30
9. Estehyppy 3 30
10. Lähettäminen määrätylle paikalle 3 30
11. Kokonaisvaikutus 2 20
yht. 32 320

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti