lauantai 13. joulukuuta 2014

Kannuksen mätsäri

Tänään suuntasimme Kannuksen mätsäriin. Koiria oli paikalla valtavasti, mutta hallissa oli yllättävän hyvin tilaa niin suurelle koira määrälle.  Tinka odotti omaa vuoroaan todella lunkisti ja onkin onni huomata, kuinka hyvin se pystyy rentoutua tuollaisessa hälinässä.

Kehässä Tinka seisoi todella nätisti, mutta liikkeissä täytyi hieman pomppia. Parinamme oli kääpiöpinseri ja saimme siis sinisen nauhan. Kaikkien sinisten saaneiden kehässä tuomari kävi kättelemässä ne jotka eivät jatkaisi. Tuomari pysähtyi meidän kohdallemme pitkäksi aikaa ja ajattelin, että tippuisimme pois tässä vaiheessa, mutta niin vain tuomari käveli ohitsemme. Sinisten nauhan saanneista olimme yllättäen ensimmäisiä. Pääsimme siis jatkamaan BIS-kehään, jossa taas saimme seisoa vaikka kuinka kauan ja juosta pari kierrosta ympäri. Tuomarit päättivät, että se joka oli tuomaroinut isoja saa valita pienistä jatkoon menijät ja meidäthän valittiin jatkoon. Tässä vaiheessa Tinkalta alkoi jo kiinnostus loppua pönöttämiseen ja näin ollen sijoituimme BIS-4.

Palkinnot olivat kyllä todella runsaat :o

Nyt väsyttää!

2 kommenttia:

  1. Oho mitkä palkinnot!! Mekin oltiin tulossa tuonne, mutta jostain syystä ei käyny mielessäkään ottaa Lunan papereita tai rokotustodistusta mukaan Oulusta :D

    VastaaPoista
  2. Palkinnot oli kyllä tosi kivat! Tuo on niin normaalia, että paperit on aivan väärässä paikassa ja väärään aikaan :D

    VastaaPoista