torstai 30. lokakuuta 2014

Vihdoinkin!

Minusta alkaa tuntua siltä, että kaikki mikä on voinnut mennä pieleen on todellakin tapahtunut.

Kysehän on siis Tinkan luustokuvauksista. Kävin kuvauttamassa Tinkan pari viikkoa sitten perjantaina. Minulle luvattiin lähettää kuvat sähköpostiin saman päivän aikana, mutta kuvia ei vain kuulunut. Laitoin seuraavan viikon keskiviikkona tiedustelua, että olisikohan kuvia mahdollista saada? Tällöin minulle vastattiin, että kuvat lähetetään mahdollisimman pian, ja torstaina ne kilahtikin sähköpostiin. Ahkerasti olin myös kuvauksista lähtien seurannut omakoiraa, että milloin kuvat saapuvat sinne ja torstaina kuvat merkittiin saapuvaksi myös vasta kennelliittoonkin.

Perjantaina kävin ahkerasti vilkuilemassa, joko tulokset ovat lausuttu, mutta eihän kuvia oltu vielä lausuttu. Maanantaina alkoi taas ahkera kyttääminen omakoirassa, mutta tällöin huomasin koko terveystulokset kohdan hävinneen. Ajattelin, että onpas ihmeellistä, kun lausunnot olin kuitenkin maksanut ja kaikkea. Tiistaina lähti sähköpostia kennelliittoon, että onko sielä tapahtunut joku kämmi vai mistä johtuu, että koko osio on poistunut. Kennelliitosta tulikin keskiviikkona vastaus, että klinikalla kuviin oli merkitty väärä päivämäärä, joten ne palautuivat takaisin klinikalle ja saapuivat vasta keskiviikkona takaisin kennelliittoon.

Terveystulokset
PäiväysKohdeTulos
1.11.2014välimuotoinen lanne-ristinikamaLTV0 (normaali)
30.10.2014
kyynärnivel
lonkkanivel
0/0
A/A
17.10.2014


silmätutkimus
polvilumpiolux.med.
silmätutkimus
sydämen kuuntelutulos
Distichiasis : todettu
0/0
Silmämuutosten vakavuus : lievä
ei sivuääniä
26.11.2013polveutuminenpolveutuminen varmistettu
12.11.2013silmätutkimusei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia

Nyt voi huokaista helpotuksesta! ;)2 kommenttia:

  1. Meilläkin oli luustokuvien kanssa aikanaan vähän kommellusta, kun eivät parin viikon päästä tulleet niin soitettiin eläinlääkäriasemalle josta sanottiin että kuvat on kyllä lähetetty, olkaa yhteydessä kennelliittoon. Juuri kun oltiin sinne soittamassa niin ell. soittikin että hupsista, kuvat on lähteneet väärässä muodossa, lähetetään uudelleen. Sitten ei onneksi enää kestänyt kuin se pari päivää. Onneksi kuitenkin oli terveeksi lausutut kuvat, kuten teilläkin. :) Onnea!

    VastaaPoista
  2. Nähtävästi näitä sattuu muillekkin :D Alkoi jo hieman epätoivo iskeä, kun pari tuttua kuvauttanut koiransa kuukausien sisällä ja kuvat lausuttu tyyliin samana päivänä. Meillä taas tuntui vain kestävän ja kestävän, kun tunnetusti odottavan aika on pitkä ;) Onneksi tosiaan terveenä tuli takaisin niin saa huokaista helpotuksesta!

    VastaaPoista