tiistai 14. lokakuuta 2014

Meillä juostaan taas! Tinka aloitti viime viikolla juoksunsa, joten viikonlopun rally-tokokisat meni meiltä sivu suun. Toisaalta itselle se oli jotenkin helpotus, kun ei vielä tarvinutkaan startata, mutta toisaalta taas harmitti. Pääsin kuitenkin katsomaan kisoja ja oma kynnys kisailemisesti aleni huomattavasti! Ilmoitin meidät heti siis uusiin kisoihin, jossa toivottavasti pääsemme myös starttaamaan.

Juoksu meillä on kyllä ollut ihmeellinen, koska tiputtelua ei ole oikeastaan edes huomannut. Merkkailua meillä on harrastettu jo pidemmän aikaa, mutta muuten käytöskään ei ole muuttunut. Eilen käytiin moikkaamassa Jediä joka ei reagoinnut mitenkään kummallisesti Tinkaan, mutta kyllä se nähtävästi juoksee. Väli on nyt viisi kuukautta, mutta toivon sen hieman edes pitenevän seuraavaan juoksuun.



Kuvauksiinkin varattiin tänään aika ja jännittää ihan hirveästi! Päätin nyt lopulta, että samalla kuvataan ja tutkitaan koko koira läpi, joten lonkat, kyynärät, polvet, silmät, sydän ja selkä tutkitaan. Toivon todellakin, että terveeksi todetaan!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti