perjantai 3. lokakuuta 2014

Rally-tokoa & vähän tavallistakin tokoa

Tiistaina oli vuorossa rally-tokot. Aloitettiin kertailemalla kylttejä ja päästiin ensimmäistä kertaa testaamaan kylttiä askel oikealle. Yksittäisiä kylttejä suorittaessa Tinka oli aivan liekeissä ja teki todella hyvällä vireellä hommia! Lopuksi taas siirryttiin tekemään rataa, jolla oli 13 kylttiä. Tässä vaiheessa Tinka oli jo väsähtänyt ja kiinnostus oli kadonnut täysin. Haahuili ja haisteli ja taistelemalla saimme radan suoritettua loppuun, mutta positiivista oli että spiraalit meni varsin mallikkaasti molempiin suuntiin! Palautetta saatiinkin urakalla: Pitää harjoitella lähtöjä, en saa hätäillä radalla, että Tinka ehtisi suorittaa tehtävät rauhassa ja pitää muistaa palkata Tinkaa kunnolla myös tehtävien välillä. Tässä meillä riittääkiin harjoiteltavaa ;> Kurssi loppui tähän kertaan, joten harjoittelu jää nyt sitten omalle vastuulle! Innolla jo odotan tulevaa kesää ja sitä, että päästään taas osallistumaan Tytin rally-tokoon :>


Keskiviikkona päätin, että välillä pitää tokoilla myös muuallakin kuin kotona. Ensimmäiseksi hetsailtiin kapulalla ja juostiin kilpaa kapulalle. Sen jälkeen viskasin kapulan pari kertaa ja Tinka sai hakea ja palauttaa. Hirveellä vauhdilla juostiin kapulalle ja kopattiin suuhun ja täysiä takas. Varsin pätevää! 
Luoksariin otettiin vauhtia, että jätin Tinkan istumaan ja kutsuin luokse. Ekalla kerralla heti, kun lähti niin otin lelun esiin ja paiskasin taakse. Otettiin vielä pari kertaa silleen, että Tinka jäi istumaan ja kun lähti juoksemaan niin juoksin itse karkuun. Tuli kyllä kivasti vauhtia tyttöön!
Otettiin pari paikkista myös, toinen oli puolen minuutin ja toinen minuutin paikkis, melko lyhyellä välillä. Ei noussut ja pysy nätisti makoilemassa eikä tipauttanu lonkalle, mikä on ollut välillä ongelmana.
Sivulletuloja otettiin eri kulmista ja naksuteltiin kontaktista myöskin. Neidillä oli aivan mieletön vire! Teki mahtavalla innolla töitä ja olisi tahtonut jatkaa vielä, kun lopeteltiin :) On se vain varsin pätevä <3 

Pari viikkoa sitten päästiin sänkkärille juoksenteleen :>Ei kommentteja:

Lähetä kommentti