torstai 16. lokakuuta 2014

Olen haaveillut jo pidempään back on trackin verkkoloimesta ja etenkin nyt, kun aloitimme agilityn niin olen kokenut sen tarpeelliseksi. Petellä onneksi sattuivat juuri sopivasti olemaan alessa ;) Tilasin aluksi koon 46 cm, mutta epäilin hieman mahtaako olla meille sopiva vai liian suuri. Totesin tilauksen jälkeen, että liian suurihan se meille on. Onneksi Ida pelasti ja totesi sen sopivan juuri hyvin Ahtille, joten saatiin laitettua tilaukseen kaksi 43 cm BOTtia ja näin ollen Ida saa meidän BOTin ;)

Tietenkin rullalla takaa, että näyttää siltä ettei peitä reisiä kunnolla. Kyllä se peittää ;)

Tänään onkin sitten treenailtu sekä sisällä, että pihalla! Seuraaminen on otettu kunnolla treeniin, koska nyt on alkanut kontakti tipahdella omaan makuun liikaa, joten pelkkää kontaktia treenailtu, mutta myös seuraamista. Toivotaan, että siitä vielä hyvä tulee! Tavoitteena olisi nyt oikeasti mennä katsomaan kisoja, jotta näkisi millaista menos siellä muilla on. Toivon, että se oma kynnys kisailemaan myös hieman alentuisi..

Tänään päätettiin myös Idan kanssa lyödä viisaat päämme yhteen! Treenailtiin siis hieman tulevia näytelmiä varten, jotka lähestyvät uhkaavasti ;) Tinka oli aluksi aivan pihalla, että mikä juttu tämä nyt on, mutta pienen muistuttelun jälkeen oli varsin pätevänä ja juoksi todella nätisti. Liikehän sillä on omaan makuun ainakin upea, kunhan malttaa liikkua nätisti ravaten.

Tämän jälkeen kaivettiin vielä rally-toko kyltit esiin ja pistettiin aluksi viiden kyltin rata ja sen jälkeen yhdeksän kyltin rata pystyyn. Tinka oli välillä tosi kivasti kuulolla, mutta välillä tuntui siltä, että korvat oli jääneet kotiin ;) Kuitenkin ensimmäiset radat meni ihan kivasti, mutta loppua kohden alkoi hajut viedä voiton ja silloin tuntui, että korvatkin lopettivat kuulemisen. 

Odotellessa omaa vuoroa otettiin pari luoksaria ihan reippaalla matkalla ja tuli melko kivasti pienillä avuilla suoraan sivulle. Vauhtia toki olisi saanut olla lisää, mutta eiköhän sitä saada vielä treenaamalla. Yksi paikkis otettiin myös ja välillä katse eksyi katsomaan Nessaa, mutta pienellä huomautuksella katse palasi takasin. 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti