sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Toko on kiinnostanut minua jo pitkän aikaa. Ennen Tinkankin tuloa haaveilin, että se on se mitä tahdon harrastaa. Omaa kokemusta lajista vaan ei juurikaan ollut ja näin liikkeiden opettaminen on ollut haastavaa ja jännittävää, entä jos pilaankin liikkeet täysin? On tuntunut, että sopivaa ryhmää tokoon ei löydy meille ollenkaan ja syksyllä aloitimmekin tokon tehovalmennuksen, jonka lopetimme samantien koska Tinka alkoi tehdä juoksuja. Tarkoituksena olisi nyt löytää meille sopiva ryhmä, kun juoksut alkavat olla takana.

Olemme kuitenkin treenailleet liikkeitä, ja ihan kivasti on sujunut! :) Tänään tuli taas hieman treenailtua. Ensimmäisenä otettiin luoksaria, joka sujui varsin kivasti! Aluksi otin pari luoksaria niin, että heti kun Tinka lähti tulemaan niin lelu esiin, jotta saatiin vauhtia. Viimeinen oli ihan tavallinen luoksari, jonka tuli vauhdilla ja juuri oikealle paikalle.
Otettiin myös yksi paikkis. Ajallisesti noin minuutti ja välimatkaa ei ollut kuin viitisen metriä. Pysyi kivasti paikalla ja katse ei harhaillut, kuin vähän ja huomautuksella palas takaisin.
Illalla treenailtiin vielä seuruuta. Olen huomannut, että parilla ensimmäisellä askeleella kontakti katoaa ja sitten taas palaa takaisin. Huomasinkin sopivasti facebookin tokoryhmästä, jollain muullakin olevan samaa ongelmaa ja vinkkejä tähän kontaktikuiluun. Tänään siis treenailtiin niin, että kutsuin Tinkaa sivulle ja ennen kuin ehti istahtaa lähdettiinkin liikkelle, joten kontakti pysyi! Naksuttelin hyvästä kontaktista ja lopuksi otettiinkin ihan sivulta pieni pätkä seuruuta ja kontakti piti.Tämän treenausta pitää jatkaa ja naksutella muutenkin hyvästä kontaktista. Pätevä tokoilija <3

Tiimi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti