lauantai 18. lokakuuta 2014

Malttamaton!

Kesästä asti olen pohtinut Tinkan kuvauttamista ja suorastaan odottanut, että vuoden ikä tulee täyteen niin pääsen kuvauttamaan Tinkan. Yritin Jyväskylästä etsiskellä sopivaa ja edullista paikkaa kuvauttaa Tinka, mutta semmoista ei tuntunut löytyvän. Vihdoin netistä luin Äänekoskella sijaitsevasta suhteellisen edullisesta ja hyvästä paikasta. Ongelmaksi tosin muodostui se, että heillä vierailee silmälääkäri kerran kuussa ja aika olisi mennyt joulukuulle, että ei oltaisi rikottu sääntöjä jotka koskevat dopingia. Minä malttamattomana en suostunut odottamaan niin pitkään, joten nyt syyslomalla oli oikein aikaa varata aika virallisiin tarkkeihin. Tiistaina soitin Oulun animagiin ja saatiin perjantaiksi aika! :)

Itseäni hirvitti kauheasti, että minkälaisia tuloksia sieltä saataisiin. Tinkahan ei kuitenkaan silmissäni muuttuisi miksikään vaikka jotain vikaa siittä löytyisi vaan enemmin itseäni huoletti se, että jos se onkin kipeä ja mistä tiedän kuin kipeä se on, jos jotain huolestuttavaa löytyy. Perjantaina hurautettiin siis animagiin. Aika oli varattu iltapäiväksi, jotta ei tarvisi aamusta kovin aikaisin lähteä. Saimme kauhean kasan lappuja täytettäväksi ja silmätippoja tiputettavaksi. Tahdoin nimittäin kuvata koiran kuonosta häntään asti ;) Tutkimukset aloitettiin sydämen kuuntelulla ja aloin jo epäillä sivuääntä, kun kuuntelin niin pitkään, mutta sydän todettiin terveeksi aivan kuten polvetkin! :) Tinka oli sitä mieltä, että silmätipat oli kamalinta maailmassa ja epäili, että niitä tiputellaan lisää kun alettiin silmiä tarkistaa, joten sain pitää Tinkasta kunnolla kiinni. Vasen silmä todettiin terveeksi, mutta oikeasta silmästä löytyi yksi pehmeä ripsi joka kasvoi suoraan eteenpäin, joten tuskin tulee koskaan vaivaamaan :) Tinkalle annettiin rauhoite ja pääsi kuvattavaksi. Tämän jälkeen pääsin katsomaan kuvia ja lääkäri kertoi, että lonkat ja kyynärät näyttivät siisteiltä ja selkä oli varsin hieno.

Tinka vaikutti siis varsin terveeltä tytöltä kaikissa tutkimuksissa ja nyt odotankin kuumeisesti, että viralliset lausunnot tulee, jotta on mustaa valkoisella asiasta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti