tiistai 28. lokakuuta 2014

Pentukuumetta ilmassa?

Nyt se on tunnustettu! Hirmuinen pentukuume riivaa allekirjoittanutta ja on riivannut pidemmän aikaa. Tähän ei yhtään auta se, että vähän väliä törmää söpöihin kuviin shelttivauvoista ja uutisia tulevista pennuista on siellä ja täällä. Olisihan se ihanaa, jos Tinkalla olisi kaveri ;) Onneksi järki sentään vielä sanoo EI ja Ville myös :D

Olen miettinyt jo kauan aikaa, että tahdon ehdottomasti Tinkalle kaverin jossain vaiheessa. Pentukuumetta olen potenut enemmän ja vähemmän kesästä asti, mutta myöntänyt silti itselleni, että toisen koiran aika ei ole vielä. Intoa ja kiinnostusta riittäisi kyllä mutta, Tinka on vielä ihan kirppu itsekkin.

Olen myös pohtinut sitä, että Tinka on vielä niin kesken. Olemme vasta päässeet harrastuksiin sisälle ja alkaneet yhdessä opetella harrastusten aakkosia, joten toisen koiran aika ei ole vielä. Mielestäni Tinkan kanssa pitäisi edetä harrastuksissa pidemmälle ennen kuin seuraavan koira voi tulla taloon, mutta toisaalta taas olisi helppoa alkaa opettaa seuraavaa, kun asiat ovat tuoreessa muistissa. En ole myöskään osannut silti määritellä itselleni sitä, että milloin Tinka olisi tarpeeksi valmis siihen, että toinen koira voi tulla taloon.

Itsestä tuntuu, että Tinkan  pentuajan jälkeen sitä on itse taas niin paljon viisaampi ja osaisi tehdä asioita niin paljon paremmin ja eritavalla. Arki meillä on varsin mutkatonta, joten pentu sopisi siltäkin osin kuvioihin vielä, kun viihdyn keski-suomessa. Voin siis todeta, että hirmuinen pentukuume riivaa, mutta en osaa päättää milloin seuraavan koiran aika mahdollisesti voisi olla. Jatkan siis epätoivoista pentukuumeen potemista niin kuin tähänkin asti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti