lauantai 25. lokakuuta 2014

Seinäjoen näyttely 25.10

Aloin miettiä jo aikaisemmin, että onkohan reissu ihan turha. Tinka nimittäin tiputti aikaa sitten kaiken karvansa, ja vasta kasvattelee turkkia takaisin. Pesu ja föönäys teki ihmeitä jälleen kerran ;) Sieltähän kuoriutui aivan kuin uusi koira! Itse sain myös trimmailla Tinkan ja tuntui, että nyt se vasta hankalaa onkin, kun karvaa on oikeasti kasvanu korviinkin. Ihan kiva siitä silti tuli! :)

Lauantai ei oikein alkanut valoisissa merkeissä.. Heräsin neljältä yöllä siihen, että Tinka on ripuloinut matolle, ei auttanut kuin alkaa pesemään sitä. Vihdoin sain kaatua sänkyyn, ja sitten kello jo soi. Äänekosken reissusta oppineena, heräsin sen verran aikaisin että ehdin käyttää Tinkan kunnolla ulkona. Ylimääräiset energiat jätettiin korpilahdelle, että seinäjoella osataan käyttäytyä ;)

Seinäjoella Tinka olikin varsin reipas ja hienosti käyttäytyvä leidi. Hieman treenailtiin ennen kehään menoa ja hyvinhän se sujui.
Arvostelusta mielestäni Tinkan tunnisti :)

" Hyvin kehittynyt. Suloinen pää ja ilme. Tummat silmät. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä kroppa ikäisekseen. Hyvät kulmaukset. Tasapainoinen liikkeessä. Hieman löysä edestä ja kantaa häntäänsä korkealla. Hienosti esitetty." -EH, Tuomarina Lotta Brun

(c) Anne Peräsalo


Missinä oleminen on rankkaa ;)

Törmäsin tälläiseen äärettömään söpöön kuvaan Tinkasta pentuna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti