keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Aksailemassa

Maanantaina päästiin pitkästä aikaa aksailemaan! Tinkahan tuntuu jo parin kerran jälkeen innostuneen lajista aivan tyystin, joten kun tajuaa että ollaan hallilla alkaa kierrokset nousta jo pelkästä innostumisesta. Hieman hirvitti kuinka paljon ollaan jäljessä, kun ei viime viikolla päästy treeneihin, mutta onneks kertailtiin viime viikon asioita pitkälti.

Kepit ovat edelleen neljä keppiä ja ohjureilla. Pari kertaa meni hutiksi, mutta lopuksi taas hoksas mennä aivan itse oikeista väleistä. Selvästi alkaa pikku hiljaa tajuta mikä on homman juju, mutta ahkerasti tarvitaan vielä treeniä ja onneksi sitä saadaankin :)
A-este loivennettiin vielä melko loivaksi, koska kaikki tekivät tätä ensimmäistä kertaa. Tinka kiipesi aluksi todella reippaasti ylös, mutta esteen päällä hieman hirvitti. Toisella ja kolmannella kerralla tuli varsin nätisti alas ja pysäytettiin kontaktille, jotta heti tulisi selväksi se, että kontakteille täytyy aina pysähtyä.
Pussia päästiin myös kokeilemaan ensimmäistä kertaa, koska ei oltu edellisellä viikolla treeneissä. Aluksi Tinka hieman ihmetteli mikä juttu tää nyt on, mutta kun nostettiin pussin suuta niin neitihän reippaasti juoksi läpi ja yritti vielä tukkia pussiin, kun oltiin lopetettu pussin treenaaminen :D
Rengasta aloittaessa olin aivan varma, että Tinka ei tajua esteen päälle mitään ja yrittää mennä väleistä. Tinka yllätti ja hoksas heti, että hyppään renkaasta läpi niin saan namia. Ei edes yrittänyt mennä missään vaiheessa sivuilta.
Putki on ehdottomasti Tinkan suosikki! Neiti sujahtaa varsin näpsäkästi pussiin ja sieltä namialustalle. Kokeiltiin vielä oikealta puolelta ohjausta ja se onnistuukin muuten hyvin, mutta Tinka ei juokse namialustalle vaan jää putkesta tullessa kattelemaan missä olen. Mikäköhän mahtaisi auttaa tähän? Treeniä vain?

Otettiin myös vielä hyppy ja muuri peräkkäin. Tinka malttoi hyvin odottaa lupaa lähtöön ja hyvin suoritti esteet, mutta nopeahan se on kuin mikä! Mikä on tosiaan vain positiivista ;) Kerran piti oikein lähteä rallattelemaan, kun oli niin mahtavan mukavaa :D Koutsilta saatiinkin kommenttia siitä, että kun koira on noin nopea ja innokas niin mun täytyy yrittää olla rauhallinen ja malttaa mieleni niin homma lähtee sujumaan.Tiistaina päästiinkin ansaitusti syysloman viettoon eli suunnattiin kotikotiin ja kyllä me molemmat niin nautitaan, kun on paljon porukkaa ympärillä! Suunitelmissa sopivasti treeniä, löhöilyä ja koirakavereita :>


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti