lauantai 28. maaliskuuta 2015

Suuria tunteita ja hupi hommii

Tänään on ehditty pyöritellä kaukoja. Kiva saada vaihteeksi videolle, niin pääsee itsekkin kunnolla katsomaan, mitä sitä tuleekaan touhuttua. Kaukoissa huomasin, että käskytän Tinkaa hirmuisen nopeasti, joten ehkä vähemmälläkin vauhdilla pärjäisi. Avon kaukoissa meillä ei ole ollenkaan käsimerkkejä, koska enhän minä silloin tiennyt, että ne ovat sallittuja. Olen tässä pohdiskellut pitäisikö kaukoihin kuitenkin ottaa käsimerkit avuksi?


M-S vaihtoja ollaan vasta alettu jumppaamaan. Helppo sanoa, mutta jos itse olisi ollut fiksu niin niitä olisi alettu jumpata jo pentuna, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Hiljalleen edetään, joten eiköhän tästä vielä hyvä saada.


Lopuksi vielä hömpöteltiin pujottelua :) 


Huomenna olisi tarkoitus suunnata kohti Oulua, koska pitäähän sitä lähteä siskolle kaveriksi palluttelemaan pentusia ja  samalla pyörähdetään Torniossa katsomassa Teresaa :) Tarkoitus olisi vähän käydä lenkkeilemässä ja katsoa  millä mallilla se meidän toko on. Toivotaan, että saadaan uusia vinkkejä tokoiluun, koska ne tulevat aina tarpeeseen! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti