keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Viikko sitten sunnuntaina teimme aikamoisen extempore matkan Tornioon Teresan luokse. Kävimme purkamassa suurimmat virrat koirista jäällä ja sen jälkeen treenailimme hieman läheisellä kentällä. Katsottiin hieman miten kannattaisi lähteä opettamaan ruutua, merkkiä sekä meidän seuraamista, joka mielestäni takkuilee, mutta ei se taida kuitenkaan kovin pahasti takkuilla. Sain paljon hyviä uusia vinkkejä, joita täytyy alkaa testailla. Motivaatio treenailla kohosi taas kummasti ;) Hauska oli huomata, kuinka siskokset alkavat koko ajan enemmän näyttää toisiltaan. Toivottavasti pian päästään uudestaan käymään  kylässä.
Kaikki kuvat (c) Teresa


Maanantaiksi sain Tinkalle ajan hierontaan. Epäilin, että koko kevään liukastelun jälkeen voi joitain jumeja löytyä, ja en ollut väärässä. Toisesta reidestä löytyi jumi ja varmaan siitä johtuen myös lavoista löytyi pientä jumia. Hyvin Tinka kuitenkin antoi hieroa auki ja reiteen annettiin myös laseria. Mukaan saatiin magnesiumia ja kehoitus hankkia sitä myös kotiin, jotta voi jatkaa sen antamista. Hieronnan jälkeen tulee aina itselle surkea mieli, kun koirasta löytyykin jumeja, joita ei ole itse edes tajunnut.


Keskiviikkona käytiin vähän rally-tokoilemassa, mutta eihän siitä mitään tullut, joten vaihdettiin tokoiluksi. Tinka teki tosi kivasti hommia ja oli hyvin kuulolla. Otettiin vähän seuraamista, niin että palkka tipahti kainalosta. Vähän myös kokeiltiin jääviä ja, miten Tinka erottaa käskyt ja melko hyvin se sujuu. Otettiin myös yksi paikkis, kun Ahti ja Ida tekivät hommia ja Tinka pysyi maassa! Kerran kävin välillä palkkaamassa, mutta makoili rauhallisesti ja ei ollut merkkiäkään, että sinkoaisi mihinkään. Tästä jäi todella hyvä mieli J
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti