perjantai 6. maaliskuuta 2015Tänään käytiin Tinkan kanssa vähän leikkimässä tokoa. Tinka olikin aivan liekeissä, kun päästiin hommiin. Otettiin paikkista, johon otin kuukausi sitten ihan uuden käskyn ja aloitettiin treenaaminen ihan alusta. Tämä on selvästi tuottanut tulosta, koska nykyään makoilee hyvällä fiiliksellä ja rauhassa paikallaan. Ajassa ei vielä huimata, mutta treenaillaan rauhallisesti edeten, niin eiköhän me aikaakin saada kasvatettua. Tänään siis otettiin pari pätkää ja ensimmäisellä kerralla vähän nuuski, josta huomautus ja sen jälkeen moitteetta makoili. 
Parit liikkeestä seisomiset, missä ensimmäisellä kerralla meni maahan, mutta muut oli nopeita ja napakoita.
Pari liikkeestä maahan otettiin myös ja ne sujuvat todella kivasti. Yksi varma liike meilläkin!
Pari pientä seuraamista otettiin ja toisella lähti valumaan sivulle, mutta korjasi käskystä. Innokkaita pätkiä ja teki kivalla fiiliksellä. Pätevä tyttö! Selvästi pieni taukoilu on tehnyt tehtävänsä.


Ensi viikolla meillä alkaakin taas ohjatut tokot, kun mennään tokoilemaan alokasluokan kisaamaan tähtäävien ryhmään. Päätin kuitenkin ilmottaa meidät tokoilemaan, koska kesällä ei varmaan päästä ryhmään tokoilemaan, joten käytetään vielä mahdollisuudet hyväksi, kun niitä on. Parin viikon päästä myös alkaa koiratanssikurssi, joten ei ehdi meidän viikoista tulla tylsiä. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti