lauantai 14. maaliskuuta 2015

Tänään kävin turisteilemassa rally-tokokisoissa, vaikka kisaaminen meillä jäi väliin. Täytyy myöntää, että kisaaminen alkoi taas kutkuttaa, joten täytyy aloittaa treenaaminen taas uudella innolla. Paljon ollaan treenailtu sisällä ja täytyy siirtää treenit myös ulos, jotta pysyy sielläkin keskittyminen kesän kisoissa. Kisakalenteri tuli vilkaistua läpi ja parit sopivat kisat löytyivät, joten ehdottomasti täytyy laittaa ilmoittautumista menemään. Toivotaan, että ne kaksi viimeistä alon ykköstä saataisiin nyt kevään/kesän aikana kasaan.

23.5 Kalajoki rally-tokokisat
27.6 Sievi rally-tokokisat


Kisoista sai taas uutta intoa treenaamiseen, joten piti käydä vähän pyörittelemässä tokoa.  Tinka oli aluksi aivan kierroksilla ja tahtoi mennä koko homma häsäämiseksi. Vähän haettiin keskittymistä, niin saatiin pari kivaa pätkää seuraamista ja liikkeestä seisomisia ja maahanmenoja. Yksi paikkis otettiin, kun ympärillä pestiin autoja ja häärättiin, mutta eipä neiti ollut moksiskaan. Meillä on keskitytty nyt pitkälti fiilikseen ja se on tuottanut tulosta! Neidillä on usein enemmän intoa kuin järkeä! 







Ollaan myös ehditty treffata koirakavereita. Eilen käytiin treffaamassa Katjaa ja Viiviä ja tänään käytiin Idan kanssa juoksuttamassa hurtat kisojen jälkeen. Ihana huomata kuinka koirat nauttii, kun saa rällätä keskenään. 

(c) Katja

(c) Katja

(c) Katja



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti