tiistai 24. maaliskuuta 2015
Tänään meidän aamu on näyttänyt tältä. Vihdoin saimme kunnollisen metalli noutokapulan ja sitä on nyt parina päivänä päästy testailemaan. Tinkalla oli kasvattajan luona pentulaatikossa metallinen noutokapula, joten sinänsä kapistus on tullut pienestä pitäen tutuksi. Itse en ole vain tajunnut, kuinka hyödyllistä olisi pitää taitoa yllä, jotta metallista ei tulisi inhotus. Tinkalle on naksuteltu lusikan pitämisestä joitain kertoja, mutta nyt metallinen noutokapula pääsee vasta oikeasti käyttöön ja harjoituksen alle. Positiivista olikin, että ensimmäisillä kerroilla pari naksautusta kapulaan koskemisesta ja sen jälkeen se napattiin suuhun! Nyt sitä kannetaan mielellään jo vähän pidemmän matkan päästä. Hiljaa hyvä tulee :)


Vähän myös muistuteltu kosketusalustaa. Tarkoituksena olisi alkaa hyödyntää sitä tulevissa treeneissä, kun jossain vaiheessa aletaan opetella ylemmän luokan liikkeitä. Täytyy jossain välissä aloittaa myös niiden opettelu, eikä hinkata vain loputtomasti alokasluokan liikkeitä. Allekirjoittanut on vain todella arka opettamaan yhtään mitään, koska pelkään pilaavani kaiken. Virheitä kuitenkin sattuu jokaiselle ja tuskin mitään korjaamattomia virheitä saadaan aikaiseksi.  


Ilmotin meidät kesäksi agilityyn ja toivotaan, että saadaan ryhmään paikka. Eilen ilmotin meidät myös rally-tokoilemaan. Rally-tokostahan olemme käyneet vain alkeiskurssin ja muuten kahdestaan treenailleet, silti meidät kelpuutettiin avo-luokan treeneihin :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti