torstai 15. tammikuuta 2015

Tiistaina oli vuorossa tokovalmennus, johon päästiin pitkästä aikaa. Tinka oli pari päivää joutunut olemaan vain lenkkeilyllä, joten virtaa tuntui riittävän.

Aloitettiinkin saman tien paikkiksella ja, koska se on ollut meillä ongelma siinä hallissa niin sanoin, että me tehdään tämä hieman sivussa. Ei merkkiäkään siitä, että olisi lähtenyt perään tai noussut ylös. Pysyi todella nätisti ja hyvällä mielellä, toki kävin välillä palkkailemassa, mutta ei mitään ongelmaa enää. Tehtiin myös toinen lyhyempi paikkis, kun muut treenailivat lähellä ja silloin pysyi myös todella kivasti.
Jäävistä seisomiset katsottiin ja alkaa olla hyvällä mallilla. Tinka pysähtyy kivasti, mutta napakkuutta tahtoisin vielä tähän lisää. Mietin itsekseni, että pitäisikö ottaa lelu mukaan stoppeihin, jotta tulisi napakkuutta.
Jäävien maahanmenoista saimme kehuja, että on todella napakoita ja kivoja. Tämä onkin ainoa varma liike meillä ja ehdottomasti Tinkan suosikki!
Seuraamista otettiin hieman ja siitä käännöksiä. Nämä menivät meillä aikalailla haahuiluksi ja Tinkan keskittyminen oli vieressä leikkivässä koirassa. Häiriötä siis saa treenailla vielä paljon.
Katsottiin myös hieman millä mallilla noudot ovat. Tinkahan noutaa ihan kivasti, mutta kapulan kanssa perusasentoon tuleminen on vielä vaiheessa. Yllätys olikin suuri, kun neiti teki esimerkillisen noudon ja odotti perusasennossa niin kauan, kun otin kapulan pois! Olisi tahtonut hakea myös muut kapulat, mitkä koutsi jätti hieman kauemmaksi ;) Tähän kuitenkin saatiin vinkiksi vielä hetsata kapulalla, jotta vauhtia tulisi lisää. Vauhdin hakeminen meillä on hieman jäänyt, kun ollaan enemmän keskitytty kapulan pitoon.
Lopuksi katsottiin, miten ruutua kannattaisi lähteä opettamaan. Itse tein niin, että lelu ruutuun ja, kun Tinka meni sinne niin hirmuiset leikit ruudussa. Täytyy vielä miettiä, miten ruutua lopulta lähdettäisiin rakentamaan? Kiirehän meillä ei sen kanssa vielä ole mihinkään.


Täytyy myöntää, että onnistumisista tulee aivan mahtava fiilis! Onnistunut paikkis hymyilytti kyllä koko illan ja siihen lisättiin vielä kiva nouto niin, eiköhän tämä tästä vielä etene. Tinkan keskittyminen hallilla on parantunut huomattavasti ja on kiva huomata, kuinka hyvin se on kuulolla. Turha räksyttäminen halliin mentäessä on myös jäänyt pois, joten enää ei tarvitse hävetä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti