lauantai 24. tammikuuta 2015

24.1 Turku kv

Tänä aamuna puoli kuudelta lähdettyäni Tinkan kanssa lenkille, kävi mielessä että kyllä tämä vain on hullun hommaa. Ei muuta kuin tavarat autoon ja menoksi. Turussa oltiinkin kymmenen jälkeen perillä, mutta odotella saimme tovin, jos toisenkin. Viimein junnunartut kutsuttiin kehään ja niitä taisikin olla 11 kappaletta? Tuomari oli melko hidas, mutta todella perusteellinen.

Meidän vuoron tullessa, alkoi Tinkasta jo huomata, että homma väsyttää. Nätisti pönötti pöydällä ja juoksutuskin sujui ihan okei. Tuomari pyysi vielä uudestaan pöydälle ja kysyi onko mitattu koskaan ja mittasi Tinkan. Harmittaa, että tietoon ei tullut mitä sai tulokseksi. Selväksi tuli kuitenkin se, että tuomarin mielestä Tinka oli aivan liian lihava. Omasta mielestä se on aika passeli ja vasta viikolla hieroja kehui sopivaksi, mutta nähtävästi nämä on makuasioita ;)

"15 kuukautta vanha. tumma soopeli-valkoinen, tyypiltään hyvä narttu, joka esitetään valitettavan tuhtina, siitä johtuen yleisvaikutelma on kovin raskas. Saisi olla feminiinisempi. Hyvä pään muoto, tummat hieman pyöreät silmät. Hyvät korvat, vahva luusto. Tasapainoisesti kulmautunut. Hyvät sivuliikkeet, mutta tarvitsee nyt laihdutuskuurin" Eh - Elina Haapaniemi


1 kommentti: