tiistai 27. tammikuuta 2015

Rähinä-Raisa aksaa

Rähinä-Raisa ei tarkoita sitä, että Tinka olisi kuriton vaan siitä on muodostunut Tinkan uusi lempinimi. Neiti ei nimittäin nykyään enää tee mitään muuta kuin ähisee ja rähisee itsekseen..;)

Eilen oli vuorossa aksaa ja taas jouduin toteamaan, että en välttämättä ole sieltä fiksuimmasta päästä. Kolme tuntia nukkumista autossa ennen treenejä ei ole hyvä idea. Kaahattiin siis vaihteeksi täysiä hallin pihalle ja äkkiä lämppäilemään, jolloin Tinka sai purkaa suurimpia energioita, vaikka mihin ne katoaisi parissakymmenessä minuutissa...


Muut ryhmäläiset olivat ehtineet rakentaa rataa sillä välin, kun me juostiin pitkin killerin metsiä. Rata vaikuttikin varsin kivalta ja sieltä löytyi 13 estettä, joista suurin osa oli kuitenkin hyppyjä, mutta mukaan mahtui myös keinu, muuri, pari putkea, pituus ja kepit.  Meillä tosin ensimmäinen kerta meni suurimmaksi osaksi siihen, että Tinka säntäili päättömästi ja komenteli minua. Saatiin onneksi onnistuneitakin pätkiä radalle mahtumaan. Kepit tuottivat hankaluuksia jälleen kerran, koska vaikka Tinka osaa ne niin vaatii pari kertaa ennenkö malttaa pujotella ne läpi.

Lopuksi siis treenailtiin vielä keppejä ja saatiin todella nättejä ja onnistuneita suorituksia. Tinka oli kyllä suurimmat energiat saanut jo purettua, joten malttoi hieman keskittyä myös.
Pussia treenailtiin myös, koska ollaan vain pari kertaa aikaisemmin tehty sitä. Hieman pitää vielä pussin suuta nostaa ylös, mutta muuten sinkoaa nätisti läpi. Lisää treeniä siis tähän.
Hyppyjä tehtiin myös niin, että ne olivat ympyrän muotoisesti ja sieltä lopuksi irtoamista putkeen. Tämä sujui ihan mukavasti ja itse sain olla aikalailla ympyrän keskellä ja silti ohjaus onnistui.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti