torstai 18. syyskuuta 2014

Viikon treenit paketissa

Maanantaina oli agilityn vuoro taas. Ollaan heti alusta asti otettu tavaksi käydä lämppäilemässä, että se iskostuu myös mun aivoihin, joten käytiin vähän kävelyllä ja tämän jälkeen kipiteltiin halliin. Tinka oli aivan liekeissä, kun tajusi mihin tultiin ja ei malttanu asettua laisinkaan. Tänään otettiin keppejä, putkea, hyppyä, puomia ja pituutta.

Kepit ensimmäinen kerta meni varsin mallikkaasti, mutta sitten alkoi mennä höseltämiseksi. Ohjureilla ja avuilla saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia. Oli ilo huomata, että Tinka muisti mikä oli homman nimi!
Putkeen Tinkan pystyi lähettää jo kauempaakin ja oikein syöksyi sinne. Ei tietoakaan mistään putken jännittämisestä enää, onneksi! Putki oli jo melko pitkä, kun viimeksi meillä oli putki ihan kasassa.
Hyppy meni oikein mukavasti, kun lähetin Tinkan vasemmalta puolelta. Oikealta lähetettäessä ja, kun juoksin mukana jäi Tinka ihmettelemään minne jäin eikä hoksannut mennä namialustalle, joten tämä tarvitsee treeniä.
Puomi oli vieläkin hieman jännittävä, mutta meni huomattavasti paremmin kuin viimeksi! Ei enää jumittanu tietysttä kohdassa vaan jäi ihmettelemään meniskö vai ei. Viimeisellä kerralla meni jo todella reippaasti!
Pituudessa Tinka ensimmäisellä kerralla otti esteestä vauhtia :D Toisella ja kolmannella kerralla meni oikein mallikkaasti yli ;)

Kotiläksyksi saimme harjoitella kontakteja alustalla ja aloimme illalla naksuttelemaan jo hieman. Hyvin tuntui tyttö hoksaavan mitä haettiin takaa.


Tiistaina oli vuorossa rally-toko. Harjoittelimme aluksi yksittäisiä kylttejä ja vihdoin täyskäännös missä Tinka kiertää minut ympäri onnistui täydellisesti! En tiedä mikä katkos Tinkalla oli tehtävällä istu, kierrä koira ympäri. Nousi pari kertaa ylös, kun kiersin sitä? Maassa onnistuu kuitenkin varsin hyvin, mutta nähtävästi tämä pitää taas muistutella istuenkin mieleen uudestaan. Lopuksi tehtiin rata ja varsinkin aluksi Tinka tahtoi jäädä haistelemaan, mutta sain sen mukaani, kun aloin juttelemaan sille. Radalla oli myös pujottelu juosten mikä kuulemma meni varsin mallikkaasti ;) Joten ohjaajalle jonkun pitäisi olla naksuttelemassa aina kun muistan jutella tinkalle :D 


Ollaan myös hiljalleen alettu kohotella molempien kuntoa yhteisillä juoksulenkeillä! Onneksi on paljon pehmeää alustaa missä voi juosta niin ei tule liikaa rasitettua Tinkaa liikaa. Oma kuntokin on ihan ravassa, kun ei oo tullu juoksenneltua ilman koiraa ja Tinkaa en kuitenkaan ole viitsinyt ottaa aikaisemmin mukaan, kun on ollut kasvu ja kehitys kesken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti