sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kotikissat

Keskiviikkona sain idean ajella viikonlopuksi kotiin. Idea osottautui loistavaksi, koska pääsimme entisen rally-toko koutsin tunnille dogness-halliin missä kisailemme parin viikon päästä. Aluksi tuntui siltä, että Tinkalta oli jäänyt korvat täysin kotiin. Hetken aikaa treenailimme kahdestaan ja alkoi tuntua siltä, että korvat tarttuivat sittenkin kotoa matkaan. Otimme etenkin spiraaleja ja pujottelua, jotka tuottavat meille harmaita hiuksia.. Molemmat alkoivat sujua ihan kivasti varsinkin pujottelussa Tinka malttoi odottaa minua eikä oltu kuonot vastakkain. Radalle päästessämme Tinka oli kivasti kuulolla, mutta radan spiraalissa olimme taas kuonot vastakkain eli treeniä ja lisää treeniä.. Opin muuten taas jotain uutta! Suoritimme kylttiä istu, maahan kierrä koira ympäri ja Tinka meni heti maahan niin huikkasin, että uusin kyltin, mutta turhaan koska ei kuulemma ole virhe kun koira kuitenkin tekee mitä kyltissä käsketään ?


  Muuten olemme vain tehneet pitkiä lenkkejä metsässä ja hengailleet. Toki myös hieman treenailtu ettei aivan unohdettaisi mitä se on ;) Tokoilut on nyt sittenkin oman ahkeruuden varassa, koska näyttää siltä, että Tinka alkaa tehdä toisia juoksujaan ja näin ollen tokovalmennus jäi kesken ennen kuin ehti alkaakaan. Ollaan siis yritetty ahkerasti tokoilla ja ihan hyvällä menestykselläkin :) 

Innostuttiin myös pitkästä aikaa oikein temppuilemaan! Tahdon olla sellainen, että alan opettaa jotain ja opetankin tempun, mutta unohdan aina välillä muistutella temppuja takaisin mieleen. Viimeisimpiä temppuja meillä taitaa olla femman heittäminen ja sukan vetäminen jalasta. Etsin netistä siis jotain uutta kivaa temppua opetettavaksi ja löysinkin! Viikonlopun aikana ollaan siis naksutellen opeteltu puhaltelemaan kuplia veteen ja hyppäämään selän päälle seisomaan. Varsin fiksu Tinka on kunhan saa itse ajatella mitä siltä tällä kertaa haetaan ;) Temppujen opettaminen on siitä mukavaa, että tempun ei tarvitse olla niin tarkkaan opeteltu :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti