maanantai 15. syyskuuta 2014

Tokoa & koirakavereita

Keskiviikkona meillä alkoi odotetut tokot. Tähän asti ollaan treenailtu vain kotona kahdestaan, kun ei oikein ole löytynyt porukkaa ja ei sen puoleen kavereitakaan, jotka suuremmin tokoilis. Voidaan kauniisti sanoa, että sen huomasi treeneissä ;) Uusi halli, uudet hajut ja uudet koirakaverit.

Treenit aloitettiin sivulletuloista, mihin kohti koira tulee ja onko paikka oikea. Pyöriteltiin myös sivulletuloja niin, että astuttiin askel eteen, sivulle, taakse ja ympäri. Nämä Tinka onneksi osaa hyvin ja sivulletulo paikkakin meillä oli juuri oikea! Kontaktia myös harjoiteltiin ja sitä yritetäänkin nyt entistä enemmän kotona naksutella.
Seuraavana vuorossa oli paikkamakuu, joten koirat riviin ja makaamaan. Tätä ollaan kyllä harjoiteltu kotonakin, mutta treeneissä huomasi uuden tilanteen vaikuttavan ja me ollaan tasan kerran treenattu toisen koiran vieressä.. En siis lähtenyt kovin kauas, mutta siitä huolimatta Tinka nousi kerran ja ei kun palautus takaisin riviin. Saatiin kuitenkin lopulta onnistunut suoritus ja näin oli hyvä lopettaa tämä treeni.
Seuraamista otettiin myös hieman lähinnä siis liikkeelle lähtöjä. Tarkoituksena meillä olis rakentaa täydellinen seuraaminen ja siihen kyllä kaivataankin treeniä! Pariin otteeseen meni haahuiluksi, mutta Saatiin onnistuneitakin suorituksia.
Luoksepäästävyys otettiin myös ja Tinka yllättäen tahtois tervehtiä kaikkia. Helpompi tästä lähteä kuitenkin treenaamaan ;) Teresalle viestiä, että mitä me tehdään sen kanssa ja saatiin loistava vinkki, jota alettiin jo treenailla, joten eiköhän se vielä malta pysyä paikalla.

Kotiin treenattavaksi siis nämä asiat ja ahkerasti ollaan treenailtu. Paikkiksia ollaan otettu useampia ja pyrin pitämään ne eri mittaisina, jotta koskaan ei tiedä millon se vapautus tulee. Seuraamisesta saatiin loistavia pätkiä, joten hyvillä mielin eteenpäin! Sivulletuloja ja kontaktia treenailtu myös ja kyllä on taitava hurtta <3

Treenien jälkeen lähdimme ajelemaan kotia kohti ja illalla oltiinkin myöhään kotona. Tinkasta oli varsin ihanaa nähdä taas tuttuja naamoja eikä tuumannut pysyä turkissaan ;) Yhden hiirenki neiti ehti napostella illalla, kun pääsi käymään pissalla..


Olin jo suunnitellut aikaisemmin, että ollaan super sosiaalisia ja nähdään paljon koirakavereita. Torstaina treffailtiin pitkästä aikaa Kirsiä ja taavia metsälenkin merkeissä. Tinkalla ja Taavilla on kyllä niin hauskaa yhdessä ja pari tuntia ne metsässä rallattikin toisiaan jahdaten.
Perjantaina oli vuorossa Niinan ja Seran, Xian ja Nukan treffaaminen metsälenkin merkeissä. Tinka ja Nuka on etenkin löytänyt yhteisen sävelen ja juoksuttivat toisiaan kyllä urakalla. Kotiin päästessä olikin Tinka aivan puhki :D
Lauantaina ja Sunnuntaina treffailtiin Idaa ja Nessaa ja Ahtia. Käytiin ohtakarissa juoksuttamassa koirat puhki. Nessa jo alkaa paikoitellen lämpenemään Tinkalle, mutta Ahtin kanssa Tinka rälläileen oikein mieluusti, kun sitä voi välillä vähän komentaakki ;)

Kuvat (c) Ida

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti