lauantai 6. syyskuuta 2014

Äänekosken ryhmänäyttely

Äänekosken näyttely hirvitti jo etukäteen valmiiksi! Tiedossa oli, että melkoisen tiukka tuomari vastassa ja yksin pitäisi paikalle mennä ja saada Tinka esiteltävään kuosiin!

Trimmaaminen piti suorittaa ensimmäistä kertaa ihan yksin. Aloitin siis jo hyvissä ajoin trimmailun ja mallailin ohjeista, että näyttääkö siltä miltä pitää vai ei? Perjantaina kävinkin hakemassa Peteltä tulleen paketin missä oli uusi shampoo. Olin vahingossa valinnut shampoon mikä tuoksui vadelmalle ja shamppanjalle.. No Tinkahan tuoksui melkoisen voimakkaasti :D Föönäilyt ja tyttö oli valmis tämän päiväseen koitokseen!


   
Osaan mä olla ihan nätistikki!
                                                                               Lauantaina starttasimme auton nokan kohti Äänekoskea ja pienen etsiskelyn jälkeen paikka löytyikin! Kehän laidalle suunnistus ja pienet harjoittelut ja laittelemaan Tinkaa. Hieman jännitti, kun Teresa ei ollut apuna, mutta omasta mielestä sain Tinkan ihan kivaan kuosiin. 
Junnunarttuja oli neljä ja me olimme kolmantena arvostelu vuorossa. Tinkalla oli juoksun suhteen Ei kiinnosta päivä ja sen kyllä huomasi, häntäkin oli kuin antenni... Onneksi pöydällä osasi käyttäytyä kuitenki nätisti. Tuomari tutki todella tarkkaan ja saneli samalla kattavasti mikä oli todella positiivista! Täytyy myöntää, että arvostelusta kyllä Tinkan tunnistaa :)


"Vahva luustoinen jo hieman maskuliinisen vaikutelman antava narttu, jolla pitkä lanneosa. Hyvin kulmautunut. Kaunis kaula.Niukahko, lupaava turkki. Pitkälinjainen pää. Hyvä purenta ja pigmentti.Tummat pyöreähköt silmät. Hyvät korvat. Suora lantio ja korkealla kannettu häntä. Saisi liikkua vaivattomammalla askeleella" JUN H - Markku Kipinä

Tämän jälkeen Tinka pääsi vielä poseeraamaan ja irroittelemaan kunnolla! Omaan silmäänhän se on kuitenkin aina maailman kaunein! <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti