torstai 25. syyskuuta 2014

Rally-tokoa & höpinää

Tältä viikolta jäi agilityt harmillisesti väliin, kun hallilla oli möllikisat. Tiistaina kuitenkin päästiin taas rally-tokoilemaan. Aloitettiin harkat käymällä hieman sääntöjä läpi tai lähinnä sitä, että millaisista virheistä lähtee pisteitä ja kuinka paljon. Nyt on itsekkin vähän paremmin kartalla mitä sielä kannattaa tehdä ja mitä ei :) Käytiin kylttejä läpi yksitellen ja alkaa tuntua siltä, että mehän osataan! Lopuksi vielä suoritettiin rata, mutta en ymmärrä mitkä demonit tuota hurttaa riivaa lähdössä!? Lähtee kauheella kaahottamisella, mutta kun uusitaan niin sen jälkeen menee tosi nätisti. Rata meni muuten varsin mallikkaasti, jos ei lasketa lähtöä ja kylttiä koira eteen oikealta sivulle, koska Tinka tahtoi vain tarjota sivulletuloa koska hän on niin pätevä siinä ;) Pitää siis muistutella taas eteentulo mieleen.


Käytiin myös shoppailemassa Tinkalle uudet kuteet syksyä varten. Viime kevään kurapuku eikä myöskään heijastinliivi enää mahtuneet päälle, joten suunnaksi täytyi ottaa musti&mirri. Käytiin aikaisemmin jo kokeilemassa rukkan kurapukua, joka ei enää Tinkan kasvettua tahtonut istua millään, joten nyt vuorossa oli hurtan puvun kokeileminen joka oli juuri täydellinen. Kurapuku joutui hankitaan siksi, koska meillä sataa joka päivä ja kaikki tiet ovat enemmän tai vähemmän liejua. Ei huvita jokaisen ulkoilun jälkeen kantaa Tinkaa suihkuun, joten kurapuku on meille oiva valinta oli hifistelyä tai ei. Viime talven heijastinliivi ei enää mahtunut mahan ympäriltä kiinni, joten saatiin semmoinenkin hankkia uusi. Olin jo aikaisemmin kuolannut rukkan uutta heijastinliiviä, joten lähtihän se myös matkaan.


"oon vaan vähän parempi sisustaan!"


Sillon kun muutin niin vähän hirvitti mitenköhän Tinkan yksinolot sujuvat, koska kotona oli joskus tapana pari kertaa haukahtaa tai hetki ulista perään. Olen siis aina lähtiessäni jättänyt paljon tekemistä ettei Tinka ehtisi tylsistyä kovinkaan pahasti ja ei ainakaan naapurit ole valittaneet että meiltä meteliä kuuluisi. Tinka onkin nyt päättänyt, että yksinolot on hyvää aikaa alkaa sisustaa! Joka kerta, kun tulen kotiin on neiti raahannut tavaroita ympäri kämppää, mutta minun onnekseni niitä ei pureskella. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti