torstai 15. toukokuuta 2014

Monitoimikoira Tinka

Tänään vihdoin ja viimein valmistui viimeisetkin kylttitelineet! Näitähän oli heti pakko päästä testaamaan ja etsin netistä alo-luokan kilpailuissa olleen radan. Kyltit olivat kaikki sellaisia, joita olemme treeneissä harjoitelleet, joten uusia ei siis tullut ollenkaan. Pihalla kasatessani rataa ehti Tinka vetää itsensä kunnon kierroksille ja aluksi sai vain rauhoittua, kun pääsimme pihalle. Otimme radan yhteensä kolme kertaa ja hyvinhän se sujui! Tinka teki todella innokkaasti ja keskittyneesti rataa. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan treenejä myös kotona! :) Toiveissa on, että pian saataisiin myös avo- ja voittajaluokan kylttejä ;)
 
Lenkillä ollessamme ohitimme murskaamon, jossa juuri murskattiin kiveä ja päätin kokeilla, miten Tinka tekee hommia tällaisessa häiriössä. Tinka ei ottanut laisinkaan häiriötä paukkeesta ja koneiden melusta vaan teki, kuten pyydettiin. Otimme pari kertaa maahan, m-i ja sivulletuloa. Pätevä koira <3
 
Illalla vielä hieman harjoittelimme näyttelyitä varten. Otimme erityisesti juoksutusta, koska tahdoin nähdä miten häntä menee, koska eilisissä treeneissä kouluttaja sanoi hännän pysyvän muuten alle selkälinjan paitsi hännänpää nousee. Näinhän se oli ja pienen harjoittelun jälkeen häntä pysyi välillä täysin alhaalla ja välillä häntä nousi niin, että hännänpää ylettyi selkälinjan yli. Toisaalta en tiedä onko tämä kuitenkaan kovin merkittävää, kun häntä pysyy noin hyvin alhaalla. Seisomista otimme myös naksuttimella ja tämä sujui todella kivasti. Tinka vain tahtoo hakea kontaktia minuun, joten olen tässä pohtinut pitäisikö Tinka esittää edestä niin, että itse olen polvillani. Pitää vielä miettiä tätä.
 
Korvat pääsivät myös vihdoin ja viimein pois liimasta ja näyttäisi pahasti siltä, että ne ovat asettumassa oikein!!!! Toivon tätä todella, koska melkoista taistelua olen korvia vastaan käynyt. Milloin ne on liian raskaat ja milloin liian kevyet. Korvien ja muun koiran trimmaus on edessä perjantaina ja tämä hieman jänskättää ja erityisesti noiden korvien trimmaus, mutta eiköhän se suju ihan hyvin kuitenkin. Pesullekkin Tinka pääsee perjantaina ja toivotaan ettei se ehdi kovin monessa ojassa rypeä ennen sunnuntaita ;)
 

2 kommenttia: