perjantai 2. toukokuuta 2014

Mätsäreitä ja makkararuutua

Eilen kävimme Tinkan kanssa pyörähtämässä Raahessa mätsärissä. Tämä oli todella hyvää harjoitusta, koska mätsäri oli ulkona tuli erityisen paljon häiriötä siis. Harjoittelimme hieman ennen mätsärin alkua ja aluksi juokseminen meni pelkäksi pomppimiseksi, mutta hetken muistuttelun jälkeen Tinka alkoi juosta todella kauniisti. Olimmekin ensimmäisessä parissa ja pääsimme kehään, josta meille tuli sininen nauha, mutta sain olla ylpeä Tinkan käytöksestä sekä pöydällä että juoksuttaessa. Sinisten pienten pentujen kehässä ei menestystä sitten enää tullutkaan, mutta kokemuksena mätsärit olivat todella kivat! :)

Illalla Tinka pääsi vielä soramontuille juoksemaan, kahlailemaan ja hieman treenaamaan. Otimme parit pätkät seuraamista imuttamalla ja sivulle tuloja.
 
Tänään taas löysin internetin ihmeellisestä maailmasta minulle uutta! Eli luin ja katselin videoita makkararuudun tekemisestä ja koiran toiminnasta makkararuudussa. Tätähän oli pakko päästä heti testaamaan, joten ei muuta kuin tallaamaan maata ja ripottelemaan makkaroita. Annoin ruudun vanhentua hetken ja Tinka hommiin! Tinka ei heti hoksannut jutun juonta, mutta hetken pohdittuaan alkoi syödä herkkuja. Pysyi hyvin ruudun sisällä ja sai kaikki herkut syötyä. Ehdottomasti makkararuutu pääsee myös uudestaan kokeiluun ja ehkäpä aloitamme myös jäljen alkeita jossain vaiheessa omaksi iloksi ja aktivoinniksi! :)
 



 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti