tiistai 13. toukokuuta 2014

Pätevä rally-tokoilija!

Otsikostakin voi jo päätellä, että tänään olemme taas päässeet rally-tokoilemaan. Nyt kyllä harmittaa, että oli  viimeinen kerta tätä kurssia!

Itseni ollessa viikonlopun ja eilisen töissä on Tinka saanut vain lenkit ja hieman naksuttelua. Tänään sen kyllä huomasi intona tehdä kanssani hommia! Meille oli jälleen kerran koottu rata valmiiksi ja radalle oli lisätty kylttejä avoimesta ja voittajasta, joten uusia kylttejä tuli useampia.

Nämä kyltit mm. olivat avoimesta luokasta

 
 
 Nämä kyltit myös löytyivät ja kuuluvat voittajaan.

 

Kun oli meidän vuoromme mennä suorittamaan rataa oli Tinka aluksi hieman kierroksilla, mutta rauhoittui tekemään hommia. Tuli kivasti mukana radalla ja voisin sanoa, että suoritti rataa omalla parhaalla tasollaan. Edes uudet kyltit eivät hämänneet Tinkaa vaan teki sitä minkä pyysin. Kouluttajakin kehui Tinkan tekemistä ja virettä. Saimme myös taas paljon hyviä vinkkejä siihen miten kannattaa kotona treenata ja mihin erityisesti pitäisi kiinnittää huomiota.

Yksi kyltti tuottaa harmaita hiuksiaan aina vain uudestaan ja uudestaan.. En vain osaa laskea, mennä tasaisesti taaksepäin ja saada koiraa tulemaan mukana :D
Rally-tokojen jälkeen oli vuorossa taas näyttelytreenit ja meidän lisäksemme oli vain kaksi muuta koiraa, joten oli oikein tehotreenit ja kaikkiin ehdittiin keskittyä kunnolla! :) Tinka oli todella nätisti pöydällä ja juokseminen onnistuu todella hyvin ja enää toiset koiratkaan ei kiinnosta. Seisominen maassa oli tänään tahmeaa ja kauaa ei jaksanut kiinnostus pysyä yllä.. Onneksi Oulun näyttelyyn on vain viisi päivää, joten hyvin on aikaa vielä treenata ;)
 
Rallyn loputtua ensi viikolla pääsemmekin ohjattuun tokoon! :)
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti