lauantai 31. toukokuuta 2014

Kyllä maalla on mukavaa!

Tällä viikolla meillä on keskitytty rally-tokoiluun. Erityisesti olen kiinnittänyt eteentuloihin huomiota, koska ainakin omasta mielestä Tinka jää turhan kauas. Eteentulot ovat kyllä kivasti parantuneet ja Tinka kyllä tekee kunhan siltä muistaa vaatia ;) Keksin myös ratkaisun tämän kyltin opettamiseen vihdoinkin! Kosketuskeppi avuksi ja hommiin.
Tokoilla ollaan ehditty myös jonkun verran. Ohjattu toko meillä jää nyt harmittavasti väliin, koska Tinkalla on juoksut, mutta eiköhän me vielä ehditä ohjattuihinkin treeneihin. Kotona ollaan silti treenailtu, etenkin seuraamista ja vaihtoja. Seuraamista otetaan edelleen aika paljon imuttamalla, mutta vaihdellaan myös, että välillä käsi nouseekin. Vaihdot alkavat myös olla todella kivalla mallilla. Tinka pysyy hyvin paikallaan ja jalat eivät juurikaan liiku.
 
 
 
Muuten elellään tavallista arkea. Koirakavereita ei valitettavasti olla päästy moikkailemaan, koska useimmat näistä ovat uroksia ja ei haluta aiheuttaa turhaa pään vaivaa heille ;) Tinka on päässyt myös avoautoilemaan ja se vasta Tinkan mielestä olikin villiä, koska niin ihanasti tuuli heilutti turkkia ja hajut osuivat kuonoon. Tänään aamulenkillä Tinka huomasi, että kyllä maalla on mukavaa. Oli ollut äitini kanssa aamulenkillä ja törmännyt karhun jälkiin ja kasaan. Pieni sheltti oli hetken haistellut ja ottanut jalat alleen :D
  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti