tiistai 6. toukokuuta 2014

Koirakavereita, kehuja ja leluja

Tällä viikolla Tinka on ehtinyt saada jo kaksi uutta kaveria. Eilen kävimme katsomassa walesinspringerspanieli Lunaa. Tytöt löysivät todella pian yhteisen sävelen ja leikki sujui, koska Tinka osasi hienosti varoa pienempää. Lunan mielestä ehdottomasti kivoin leikki oli tarrata pienillä neuloilla Tinkan häntään ja repiä sitä ;) Tytöt pääsevät ehdottomasti uudestaankin leikkimään! :)

Tässä vielä kaverin ottama kuva tytöistä
 
Tänään oli vuorossa corgi Ahdin tapaaminen ja ahtia hieman aluksi Tinka hirvitti ja varmuuden vuoksi sohvan alta komensi Tinkaa. Ahti totesi kuitenkin Tinkan vaarattomaksi ja leikit pystyivät alkaa. Nessakin pääsi mukaan leikkeihin, joten vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti ;)
 
 
 
Sitten palataan hieman eilisiin treeneihin. Päätin että treeneissä keskitytään erityisen paljon palkkaukseen ja kehuihin. Mielestäni näihin täytyy aika ajoin keskittyä vaikka toki jokaisessa treeneissä tulee palkattua, sekä lelulla että namilla ja kehuilla. Eilen huomasin taas, kuinka hyvin Tinka tekee töitä kun muistaa palkata lelulla kunnolla ja kehua koko ajan kannustaen. Treeni alkoi siis kunnon leikillä, jossa ehdoton suosikki on uusi lampaankarvainen lelu! Aluksi otimme hieman noutokapulan nostoja nämä sujuivat mielestäni kivasti ja tässä vielä naksuttimella vahvistin oikein tehtyä työtä. Teimme parit sarjat tätä palkkaus nameilla ja lopuksi vielä lelulla.
Makoilemisesta istumiseen liikerataa olemme harjoitelleet avuilla ja eilen tämä sujui jo pelkällä käskyllä! Taas lensi lelu ja paljon kehuja, kun sujui oikein.
Seuraamista otimme taas parit pätkät ja onnistuimme jopa ilman imuttamista. Leikitin ja kehuin, jotta virettä saataisiin ja homma olisi mielekästä.
Sivulle tuloja otimme vielä lopuksi eri kulmista ja vähän kauempaa ja lähempää. Pari kertaa jäi aivan liian taakse, mutta käsiavuilla oikea paikka löytyi helposti.
Lopuksi otimme vielä hirmuiset leikit ja kehut. Kotia tultaessamme Tinka jäi piippaamaan kaapin eteen minne laitoin treenivyön, joten taisi neidillä olla hauskaa ;)
 
 
Ahdin tapaamisen jälkeen olikin aika tallata makkararuutu ja sen vanhentuessa ehdin perehtyä hieman kaveriltani lainaamaan oppaaseen jälkikoulutuksesta. Tästä saadaan varmasti hyviä uusia ideoita jäljen teon jatkamiseen. Tinkan työskentely makkararuudussa on parantunut huomattavasti. Tänään oli vuorossa kolmas makkararuutu ja Tinka selvästi tiesi mitä tehdään ja sai kaikki makkarat hotkittua suuhunsa. Aloinkin pohtimaan olisiko kohta aika koittaa kolmiota ja siitä pikku hiljaa siirtymistä oikealla makkarajäljelle. Tätä täytyy vielä hieman pohdiskella ja pidämme nyt pienen tauon ruudusta ja katsomme sitä uudestaan varmaan viikonloppuna, jotta asiat ehtisivät myös sisäistyä.
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti