maanantai 26. toukokuuta 2014

Toinen pyörähdys ja muuta höpinää

Viikon aikana olemme tehneet vaikka ja mitä ja silti tuntuu ettei mitään mainitsemisen arvoista. Olemme ahkerasti jatkaneet uinnin harjoittelua kavereiden avulla, joten rannalla olemme treffanneet, sekä kultsi Jediä että pemuja Nessaa ja Ahtia. Ahkerasti ja reippaasti veteen mennään, mutta ehkäpä sitä täytyy joku päivä uskaltaa mennä edellä ;)

Tällä viikolla naksutin on ollut myös ahkerassa käytössä. Olemme treenanneet mm. perän käyttöä niin, että Tinka pitää etutassut vadin päällä ja takatassut kiertäisivät vatia ympäri. Tämä on alkanut jo sujua todella kivasti, ja huomaa kuinka Tinkan aivot raksuttavat kun yrittää miettiä mistä se naksu ja nami tulikaan. Naksutinta hyödynnän muutenkin paljon koulutuksessa. Pyrin vahvistamaan aina oikeaa toimintaa naksuttimella.

Sitten päästäänkin tämän päivän koitokseen. Tänään oli vuorossa Tuurin koiranäyttely. Starttasimme aamulla kuuden aikaan Niinan kanssa kohti Tuuria. Perillä olimme kahdeksalta ja saimme leiriytyä ja harjoitella rauhassa ennen kehän alkua. Tinkan kanssa pentuluokassa piti olla toinenkin narttu, mutta ei ollut tullut paikalle, joten Tinka sai olla ainoana pentuna. Tinka esiintyi todella kivasti ja unohduksissa oli viime viikonloppuinen laukkaaminen ja pomppinen, sai olla todella ylpeä tytön esiintymisestä! Tuomarina meillä oli tänään Tarja löfman ja ainakin itsestä tuntui, että Tinka joutui melko tarkkaan syyniin ja ei muutkaan sheltit helpolla päässeet arvosanoista päätellen ;)

Arvostelu: "7 kk vanha narttupentu. Hyvä purenta. Tyypilliset pään linjat, Kauniit silmät. Hyvin taittuneet korvat. Vielä pyöreyttä kallossa. Ikäisekseen erinomainen eturinta ja hyvin täyttynyt runko. Melko kookas ikäisekseen. Liikkuu reippaalla askeleella ja esiintyy kauniisti. Lupaava karvanlaatu." KP ja ROP-pentu

 
 Kuvat: Teresa Tuomela


 
Äiti ja tyttäret :>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti