torstai 8. toukokuuta 2014

Yhdessä yössä teinimutanttininjaksi?

Otsikkokin varmaan jo kertoo, että tästä päivästä ei kauheasti jää lapsenlapsille kerrottavaa..

Viime yönä meille nimittäin nähtävästi on muuttanut teinimutanttininja. Yöllä heräsin siihen, että Tinka natustelee jotain antaumuksella ja sehän oli kantanut rakkaimmat converseni makuuhuoneeseen ja söi niiden nauhoja. No ei muuta kuin nousta ylös sängystä ja palauttaa kengät omalla paikalleen ja muistaa sulkea ovi eteiseen. Aamulla heräsin siihen, että jokin ikävästi raapi kättäni.. Mitä muutakaan sängystä voi löytyä kuin murusteltu possunkorva, yh! Tottakai myös ilokseni tarpeet oli tehty lattialle ja tätä ei kumminkaan aivan hetkeen ole tapahtunut..

Ulkoilu on päätöntä juoksemista edestakaisin. Tänään tänne käsky on ollut sitä, että juostaan seitsemän kertaa edestakaisin ohitseni ja jäädään metrin päähän makoilemaan. Ainoa käsky, jota tänään on toteltu on maahan. Ajattelin kumminkin illalla, että joudun kuitenkin käydä kannuksessa niin otan Tinkan mukaan ja treenataan hieman. Huomasin hallille päästyäni, että tämäkin oli suuri virhe tänään. Koira autoon ja kotia kohti ;)

Siivoaminen oli myös erittäin antoisaa, kun on tuollainen pieni shetlantilainen apurina. Moppi oli tänäänkin erittäin paha vastus, jota piti yrittää saada hengiltä ja seurauksena tästä lattiaa koristaa pienet tassun jäljet. Likapyykkien lajitteleminenkin oli melko mielenkiintoista, kun vähän väliä saat käydä keräämästä ympäri taloa Tinkan aarteita..

Ehkäpä huominen on jo hieman valoisampi ja meille muuttaa takaisin ihanan pieni ja kiltti shetlantilainen! Toivossa on ainakin hyvä elää ;)


Mielestäni tämä kuva kertoo meidän päivästä täydellisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti