lauantai 15. marraskuuta 2014

Tokoillen

Tinka on saanut koko viikon laiskotella, koska itse olen tuskissani kirjoitellut koulutehtäviä :D Oli siis pakko korjata asiaa hieman tokoillen! Kävin viikko sitte lainaamassa kirjastosta pari kivaa opusta eli tie tottelevaisuusvalioksi ja tavoitteena täysi kymppi. Kiva nähdä miten muut ovat treenailleet liikkeitä kuntoon. Ehkä sieltä löytyy myös ideoita omaan treenaamiseen.

Seuraamista otettiin yksi pitempi pätkä ja pari lyhyempää. Kivalla kontaktilla, mutta viimeisessä pätkässä paikka tahtoo valua liian kauaksi, joten tähän täytyy ehdottomasti kiinnittää huomiota!
Kaukoja on myös innostuttu pyörittelemään ja ne sujuu varsin kivasti jo pidemmänkin matkan päästä. Kivoja ja nopeita vaihtoja! Pysyy myös hyvin paikalla :> JES!
Noutokapula pitoa on otettu nyt tai oikeastaan irroittamista. Totesin, että pidon naksuttelusta tämä meidän homma ei etene mitenkään. Olen siis vaihtanut taktiikkaa ja naksautan irroittamisesta ja nyt alkaa tuntua, että Tinka on tajunnut jutun idean! Olemme edistyneet jo melkoisen paljon vaikka treenausta on vasta vähän takana. 
Jäävät on otettu ohjelmistoon myös. Oikeastaan siis ollaan vasta iskostettu seis käskyä päähän. Tähän otin taktiikaksi, että itse kierrän koiran eteen, jotta Tinka ei yhdistä pysähtymistä seisomiseen vaan vain käskyllä seis ja muuten perusasento. Maahanmenossa huomasin, että kuin tinka menee sivulla maahan, niin koko koira on ihan kierossa. Naksuteltiin siis sivulla suorista maahanmenoista ja jatketaan sitä edelleen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti