tiistai 11. marraskuuta 2014

Agiliitelyä!

Tai eipä sitä vielä voi liitelyksi sanoa ;) Meidän tauko on siis ohi! Hallille kurvailtiin tänään treeneihin hyvissä ajoin, että ei vain olla myöhässä.. Tämä tosin tiesi sitä, että lämpättiin melko pitkään, mutta se oli hyvää harjoitusta meille. kun tuli paljon koirakoita vastaan. Ohittaminen on välillä ollut hankalaa, koska törmätään niin harvoin koiriin, mutta tänään oli varsin mallikasta, kun itse olin rauhallinen ja kuljin vain eteenpäin niin ei Tinkakaan tahtonut jäädä jumittamaan tai edes haukahtanut.

Tänään päästiinkin sitten taas perehtymään uusiin esteisiin, mutta huomattiin myös, että ollaan jääty hiukan jälkeen muista. Ahkeralla treenaamisella varmaan saadaan muut kiinni.
Keppejä otettiin neljä kappaletta ja ohjureilla. Tähän asti olen maasta vierestä lähettänyt Tinkan, joten nyt läheteltiin seisoen kauempaa ja ihan kivasti hoksas jutun juonen! Kivasti oli mielessä keppien idea Tinkalla, vaikka niitä ei olla pitkään aikaan tehty.
Keinu oli meille uusi este ja, koska puomi ja a-este on ollu jänniä niin mietin, että tahtookohan Tinka kiivetä koko keinulle. Onnekseni Tinka oli varsin innokas keinulle menijä ja tajus jutun heti! Ohjaaja piti keinua vielä ylhäällä ja laski alas, että ei kovin kovaa rymähdystä kuulunu. Kontakteille opetellaan myös alusta asti pysähtymään, jotta se jää heti mieleen.
 Rengasta tehtiin myös ja se onkin onneksi Tinkalle helppo. Pari kertaa piti tulla välistä namin toivossa, mutta muuten pomppi läpi kivasti ja pysty lähettää vähän pidemmältäkin.
Lopuksi oli vielä hyppy-putki-hyppy, mutta putki oli mutkalla ja Tinka ei vielä sellaista ole tehnyt, joten ei oikein tahtonut mennä putkeen. Suoristeltiin hieman putkea ja sen jälkeen ei ollut ongelmaa putkeen sujahtelemisessa :>

Tinkalla on selvästi vinksahtanut päässä jokin oikeaan asentoon, koska käyttäytyi varsin mallikkaasti hallilla! Ongelmana meillä on ollut haukkuminen, koska se vaan nyt on niin kivaa.. Tänään ei suurempia räkytellyt ja lopetti, kun kielsi. Oli muutenkin todella kivasti kuulolla ja teki hyvin töitä!

Aamulla myös hieman tokoiltiin tai siis otettiin sivulletuloja ja seuruuta. Pari treenitöntä päivää oli tehnyt ihmeitä ja meillä oltiin ihan liekeissä ;) Nyt on taas löytynyt uutta motivaatiota noutokapulan pitämiseenkin! Meinaan yrittää treenailla irti-käskyllä enkä enää yritä naksutella pitämisestä, koska se ei meillä selvästikkään toimi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti