keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Eilen oli vuorossa Tinkan ensimmäinen uintikerta koirasportilla. Paikkaa voin kyllä suositella, koska todella hyvää ja asiantuntevaa palvelua :) 

Ensimmäisenä Tinka pääsi pesulle, siitä sai liivit päälle ja pääsi kiipeämään altaaseen. Uittaja päätti, että koska tinka vaikuttaa olevan hyvässä kunnossa, ja omaa hyvän tekniikan uida niin saa uida koko kierroksen. Aluksi hieman jännitti ja ensimmäisen kierroksen jälkeen ei edes nakki maistunut, kun levähti ;) Sen jälkeen homma muuttuikin kivaksi ja ui hyvin minua kohti kun kiersin altaan reunalla. Näin ensimmäisellä kerralla Tinka sai uida neljä kierrosta ja uinnin jälkeen oli varsin virkeänä ja innoissaan hyöri ja pyöri, joten sai myös kehuja innokkaasta ja reippaasta luonteestaan :> 

Illalla kyllä huomasi, että oli ollut varsin jännittävä ja väsyttävä päivä, koska uni maistui koko illan. Taitaa Tinka päästä myös uudestaan uimaan, koska sen verran innoissaan oli! Uinnilla saadaan myös hieman venyteltyä ja vähän vaihtelua liikuntaan. Ajattelin, että parin viikon välein olisi kiva päästä käyttämään Tinkaa uimassa. Toivotaan, että se myös onnistuu! 

Väsynyt polskija <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti