perjantai 7. marraskuuta 2014

Onni on..

Kotikoti, koska viikko on taas vierähtänyt siellä. Ollaan pari kertaa ehditty moikkailemaan Nessaa ja Ahtia, mutta myös käyty treffailemassa Taavia :) Juoksut ovat myös ohi, koska Tinka ei enää aiheuttanut pojissa sen kummempia reaktioita, joten ensi viikolla vihdoin taas päästään agilityn pariin! Toivottavasti ei olla kovin hirmuisesti toisista jäljessä..

Kuvat (c) Ida

Tokoilla ollaan ehditty myös! 
Perusasentoa ollaan pyöritelty melkoisen paljon ja nykyään hyvin korjaa itsensä, jos tulee vinoon ym. Kontakti on myös erittäin kiva ja pysyvä :> 
Seuraaminen on vihdoin saatu kivaksi! Lähinnä siis tehty kivaa lyhyttä treeniä ja hyvällä kontaktilla. Kontaktiin ollaan erityisesti panostettu, koska se meillä on ollut ongelmana. Huomasin myös, kun kontaktia on hinkattu paljon, niin nyt on alkanut valua liian kauas minusta, joten oikean paikankin treeniä tarvitaan.
Avoimen kaukoja ollaan myös pyöritelty jo pidemmän aikaa ja nyt on alettu lisäillä etäisyyttä, kun alkavat muuten sujua. Tinkaa ei tunnu häiritsevän vaikka vähän kauempanakin olisin. Nämä ehdottomasti tarvitsevat vielä paljon treeniä, mutta aikaahan meillä on.
Luoksarit on todella kivoja ja vauhtia on myös alkanut löytymään. Kivasti hakeutuu sivulle oikeaan kohtaan.
Noutokapulan pitäminen on meille edelleen täysi murheenkryyni.. Se ei vain ota sujuakseen millään tavalla. Ollaan yritetty sitä naksutellen ja tiettyyn pisteeseen asti sujuukin, mutta sen jälkeen alkaa tiputtelu tai armoton kapulan pureskelu.. Jos jollain on tähän poppaskonsteja niin ne otetaan mieluusti vastaan ;) 
Liikkeestä seisomista ei ole vielä aloitettu treenailemaan muuta kuin naksuttelemalla seisomisesta ja liittämällä siihen käskyä. 

Toiveissa olisi, että päästäisiin tokoilemaan ryhmään, joka alkaisi tämän kuun lopussa. Vaikka liikkeet kahdestaan sujuukin niin häiriötä tarvitaan ehdottomasti treeneihin, mutta myös itse saan treeneistä enemmän irti, kun on joku kertoo mitä tehdä ja miten. 

Mitään kiirettähän meillä ei ole treenailla ja sen takia pyritään treenailemaan vähän kerralla. Tinka on siittä ihana, että aina valmiina hommiin ja ei kyllästy helpolla tekemiseen ;) Tuntuu, että laji kuin laji niin hän on onnessaan, kun pääsee tekemään! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti