sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Välipysäkki ja shelttitreffejä

Lauantaina lähdimme ajelemaan kotia päin ja samalla sovimme Teresan kanssa, että pysähdymme heille kahville. Viimeksi olemme käyneet kylässä Torniossa helmikuussa pentutreffeillä. Päätimmekin lähteä heti lenkille, ja sen jälkeen koulun pihalle hieman treenailemaan.

Aluksi otimme hieman näyttelytreeniä eli juoksemista ja seisomista sekä pöydällä olemista. Juokseminen oli hieman tahmeaa joko etuiltiin hirmuisesti tai äristiin hihnalle. Parin harjoituksen jälkeen alkoi tämä sujua jo huomattavasti paremmin. Enää täytyy kiinnittää huomiota hännän kantamiseen. Seisominen pöydällä meni yllättävän hyvin, koska sitä on treenattu kotona vain sohvapöydällä ja käsitellä antoi myös kivasti. Sai myös paljon hyviä uusia vinkkejä miten näitä voi vielä treenata! :)

Tämän jälkeen pohdittiin noutoa ja miten saisin Tinkan syttymään noutokapulalle. Tähän saatiin todella hyviä vinkkejä ja Teresa näytti Hugolla ja Millalla miten itse on treenannut noutoa. Itse opin tästä todella paljon, kun näen toisen treenaavan ja toimintatavan. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan omia treenejä ;)

Tänään päästiinkin takaisin normaaliin elämään ja rytmiin, kun viime yönä palasimme kotiin. Aamulla suuntasimme heti lenkille ja kyllä huomasi Tinkasta kuinka se nautti, kun pääsi vapaana kirmailemaan. Lenkillä otimme myös hieman treeniä eli vauhdista istu, maahan ja sivulle. Nämä sujuivat todella kivasti ja löytyi intoa tehdä hommia! :)

Illalla suuntasimme vielä juoksuttamaan koiria vanhalle kentälle. Mukana oli Viivi ja Taavi, sekä ihana pieni Kasper johon rakastuin täysin ja oma pentukuume alkoi uhkaavasti nostaa päätä! Toki tiedän, että toisen koiran aika ei ole vielä pitkään aikaan.

Tässä vielä hieman kuvia tältä päivältä!

  
 
 
 
Tässä vielä pari kaverin ottamaa otosta :) 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti