torstai 24. huhtikuuta 2014

Keskiviikkona otimme hieman treeniä pihalla. Olin suunnitellut, että otamme pari pätkää seuraamista, hieman noutokapulalle sytyttelyä ja pari paikkamakuuta. Tietenkin leikki kuuluu oleellisena osana treeneihin niin sytyttelynä kuin myös palkkauksenakin.

Seuraamisessa otin viisi pätkää ja imuttamalla. Tinka tulee jo todella kivasti mukana ja tuntuu, että on hoksannut jo paikkaakin. Totesin, että seuraavissa treeneissä voisin jo hieman kokeilla siirtää kättäni ylöspäin ja, jos tämä ei vielä toimi niin palaan takaisin imuttamiseen.
Noudossa tehtiin vain sytyttelyä kapulalle eli hieroin lihapullaa kapulaan ja leikin sillä itse, jotta Tinkan mielenkiinto heräisi ja heittelin vähän matkan päähän. Tinka kantoi jo kapulaa useaan otteeseen, ja kerran palautti minulle asti. Pohdin, että otan vielä parin päivän päästä treenin ja sen jälkeen saa noutokapula jäädä hautumaan.
Paikkamakuuta otimme vain pari kertaa ja noin minuutin mittaisina. Ensimmäisellä kerralla nousi ylös ja kävin palauttamassa takaisin, jonka jälkeen pysyi hyvin. Toisella kerralla pysyi koko ajan hyvin paikoillaan. Tätä olemme pikku hiljaa siirtäneet pihalle, joten sen suurempaa treeniä pihalla emme kaipaa, mutta sisälle häiriötä pitäisi alkaa keksiä enemmän
 
 
Iltapäivällä pistäydyin mustissa & mirrissä mikä tuntuu aina olevan virhe, koska sieltä tahtoo lähteä mukaan aina kaikkea tarpeellista ja tarpeetonta. Tällä kertaa mukaan lähti onneksi myös tarpeellista eli lampaankarvainen lelu ja noutokapula. Tietenkin piti myös kerätä kasa possunkorvia mukaan. Tässä vielä ostokset kuvina


 
 
Illalla suuntasimme vielä hallille, kun siellä kerrankin oli tyhjä vuoro ja minulla ei ollut iltavuoroa. Hallille päästyämme huomasin heti, että Tinka veti kunnon kierrokset päälle, joten aluksi otettiin pieni paikkamakuu.
Hypyllä aloitimme ja tätä emme ole hetkeen päässeet treenaamaan, joten ensimmäinen kerta meni siihen, että muistuttelin mitä pitää tehdä. Pienen muistuttelun jälkeen tämä alkoi sujua kivasti. Olen käyttänyt vielä hypyn toisella puolella namialustaa, koska liikettä on tehty niin vähän. Tinka teki todella vauhdikkaita suorituksia ja muisti jopa pysähtyä pienellä käsiavulla. Viimeisellä kerralla otin ilman namialustaa ja pelkällä käsiavulla stop ja Tinka suoritti tämän loistavasti! Ehkä voimme alkaa vähitellen luopua namialustasta :)
Seuraamista otimme pari pätkää imuttamalla ja nämä meni melko kivasti. Välillä jopa hieman nostin kättä eikä se tuntunut Tinkaa haittaavan laisinkaan.
Paikka lopuksi otettiin vielä pari paikkamakuuta noin 30 sekunttia ja 40 sekunttia ja molemmat pysyi todella hyvin paikoillaan.
 
Hömpöttelimme hetken vielä hallilla ja sen jälkeen olikin aika suunnata kotia kohti. Jaloissa makoilikin väsynyt koira :)
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti