tiistai 15. huhtikuuta 2014

Esittelyä

Blogissani kerron shetlanninlammaskoira Tinkan (TaikaTuokion OnnenHetki) elämästä. Tinka on pitkäaikainen unelmani koirasta, jonka kanssa voin harrastaa. Luonteeltaan Tinka on reipas, avoin ja rohkea juuri sitä mitä sheltin minun mielestäni tulisi olla. Tämän takia Tinkan kanssa harrastamien aloittaminen on ollut todella helppoa! :)

Tässä hieman kuvia matkan varrelta

4 viikon ikäisenä, kun pääsimme ensimmäistä kertaa tapaamaan Tinkaa

                                                                 Juuri kotiutuneena

 
Elämästä täytyy osata nauttia!
 
 
Tuoreinta kuvaa 6 ½ kuukauden iässä :)
 
 
 
Tinkan kanssa olemme päässeet jo hieman harrastamisen makuun :) Aloitimme Easy Dog:illa pentukurssin Tinkan ollessa 13 viikkoa ja jatkoimme suoraan pentujen jatkokurssille. Viime viikolla pääsimme aloittamaan Rally-tokon alkeiskurssin ja tuntuu, että tästä olemme ehdottomasti löytäneet lajin meille! :) Tarkoituksenamme on myös päästä perehtymään enemmänkin TOKOn ihmeelliseen maailmaan, sekä agilityyn kunhan Tinka vielä hieman kasvaa ja kehittyy.
 
 
Jatkossakin tulen kirjoittamaan elämästämme ja treeneistämme. Meidän molempien kehityksestä harrastamisen maailmassa. Tällä hetkellä molemmat ainakin ovat intoa täynnä treeneissä ;) Täytyy myöntää, että tuollainen pieni koira on tuonut hirveästi sisältöä elämään ja en onnellisempi voisi olla, kun Teresa tällaisen koiran minulle mahdollisti <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti