tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tänään oli vuorossa taas rally-tokoilua, mikä todella tuli tarpeeseen! Tinka on nimittäin jäänyt vähemmälle tekemiselle, koska pääsykokeeni ovat viikon päästä :o Onneksi tähän on tulossa helpotusta viikon päästä, koska pääsykokeet ovat ohi. Tämän takia Ville lupasi myös hitsata meille omat kylttitelineet ja ajattelin tulostaa tehtävät muovitaskuihin, jotta pääsemme myös kotona suorittamaan ratoja :)

Kuinka onnessaan pieni shetlantilainen voi olla päästessään tekemään kunnolla hommia? :) Ensimmäinen kierros menikin aikalailla pomppimiseksi, mutta toisella kierroksella alkoi rata jo sujua todella kivasti :) Koska olemme jo kaikki kyltit käyneet alo-luokasta läpi niin teimme vain rataa harjoituksina. Kiinnitimme myös erityisesti huomiota oikeisiin paikkoihin missä tehtävä suoritetaan, sekä milloin kyltti kannattaa uusia. Tinkan hidasteena on vain ohjaaja, joka ei aina hoksaa missä kylteillä pitää lopuksi pysähtyä jne ;)

Alkaa myös hiljalleen tuntua, että oli virhe ilmoittaa Tinka näyttelyihin. Olemme kyllä harjoitelleet, vaikka tällä viikolla oikeat harjoitukset jäi välistä. Ongelmana on enää kehässä muiden kanssa juokseminen, koska se tahtoo mennä joko pomppimiseksi tai kaahottamiseksi. On myös toinen harmaita hiuksia aiheuttava asia joka liittyy näyttelyihin.. Tinkan korvat. Korvat ovat olleet pari viikkoa liimassa ja nyt liima alkoi lähteä. Availin siis liimat ja annoin korvien asettua hetken aikaa. Toinen korva nousi heti pystyyn ja toinen taittui liian kevyesti. Ei muuta kuin korvat uudestaan liimaan, kärjet liimattiin otsaan ja vielä keskeltä yhteen. Toivon nyt, että korvat alkaisivat asettua, koska näyttelyihin on 19 päivää..
                                          Näin väsynyt ja onnellinen kerä löytyy lattialta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti