tiistai 22. huhtikuuta 2014

Harrastamisen riemua

Tänään pääsimme pienen tauon jälkeen taas rally-tokoilemaan. Rata meille oli tehty valmiiksi, ja sieltä löytyi niin vanhoja kuin uusiakin kylttejä. Pääsimme rataan tutustumisen jälkeen suorittamaan rataa ja tänään Tinka selvästi sai jutun juonesta kiinni. Tuli kivasti mukana ja tehtäväkyltitkin onnistuivat. Tosin maahan menoa ollaan harjoiteltu ahkerasti ja tämä näkyi myös tämän päivän treeneissä, koska Tinka tarjoaa tätä ahkerasti.. Uudetkin kyltit sujuivat kivasti heti, kun itse sisäistin mitä niissä täytyi tehdä ;)

Tässä vielä kuvin uudet kyltit:

Tämän kyltin sisäistämiseen meni tovi, jos toinenkin siis omistajalla ;)
 
 
Tällä kyltillä Tinka tahtoi jäädä vain istumaan, mutta imuttamalla tuli mukaan. Tätä kylttiä siis täytyy treenata vielä lisää.

Tämä oli ehdottomasti Tinkan suosikki ja ohjaajalta saimme kehuja ripeästä maahan menosta :)


Rally-tokon jälkeen oli vuorossa näyttelytreenit. Tänään oli vuorossa paljon pöytä- ja käsittelytreeniä ja nämä sujuivat jo melkoisen hyvin. Porukassa juoksemiseen tarvitaan vielä paaaaljon treeniä, koska kaikki muu tuntui kiinnostavan paljon enemmän kuin kauniisti juokseminen. Ensi viikolla siis taas vuorossa näyttelytreenit, joten eiköhän Oulussa olla jo ihan valmiita kehään :)

Nämä kuvat ovat lauantailta ja Teresan ottamia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti