keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Pallopaimennusta ja koirajumppaa

Sunnuntai ja maanantai menivät treffaillessa koirakavereita :) Nähtiin pitkästä aikaa Jediäkin ja voi, että Tinkalla oli hauskaa juoksuttaa kultsuja, kun nämä eivät aivan mahtuneet samoista koloista ja ryteköistä kuin Tinka ;) Oli myös mukava huomata, että Tinka ja Jedi tulevat vieläkin todella hyvin juttuun ja leikit sujuu. Jedi on tulossa meille nimittäin hoitoon kuun lopussa pariksi päivää. Tällöin saa taas hieman muistella millaista se elämä on kahden koiran kanssa.


 
Tiistaina vuorossa oli kauan odotettu pallopaimennus. Pallopaimennuksessahan tarkoituksena on kuljettaa jumppapalloja ohjaajan toiveiden mukaan paikasta toiseen. Aluksi kouluttaja kertoi hieman ideaa ja millaisilla erilaisilla tyyleillä koiraa voi opettaa ohjaamaan. Pian päästiinkin naksuttelemaan ja tuntui siltä, että Tinka tajusi idean todella nopeaan. Pallon tökkimisestä kuului naks ja nami lensi. Otimme myös hieman jo sitä, että koira kiertäisi pallon ja sillä tavalla ohjaisi palloa. Tämä jäi meille vielä kotiläksyksi. Ensi kertaa odotellaan jo malttamattomana! 

Pallopaimennuksen jälkeen oli vielä koirajumppa johon olimme ilmoittautuneet myös. Tämä ei välttämättä ollutkaan kauhean hyvä idea, koska Tinka oli jo melkoisesti väsynyt pallopaimennuksen naksuttelusta. No minä ainakin opin uusia asioita ;) Opeteltiin siis hieman katsomaan onko koiralla heikompaa puolta ja, että onko koiralla jumeja. Liikkeinä toimi mm. Ympyrä molempiin suuntiin, kahdeksikon kiertäminen jalkojen välistä, koiran seisoessa vuorotellen tassujen nostamista ilmaan, peruuttaminen, kaulan venyttäminen jne :)
 
Tänään Tinkalle tuli myös hurjat yhdeksän kuukautta täyteen :>
 


Tinka ja "lammas"

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti