torstai 31. heinäkuuta 2014

Joskus ja jouluna

Otsikko kertookin loistavasti meidän treenaamisesta tai siis treenaamattomuudesta.. Tinka on tosiaan saanut viettää lomaa täysillä ja sen kyllä huomaa käytöstavoista tai pikemminkin siitä, että ne ovat hävinneet ;) Mikäs sen mukavampaa kuin juosta edestakaisin sisälle ja ulos, kiusata kissanpentuja ja istua auton kyydissä, jos ovi unohtuu auki. (Kyllä, jos jätät auton oven auki niin voit olla varma että Tinka istuu kyydillä ja katsoo odottavasti, että mihin tänään suunnataan) Onneksi kuri ja järjestys palaa meillekkin viikon kuluttua, kun pääsemme muuttamaan!

Ollaan me hiukan myös treenattu. Noutokapulasta ollaan alettu ottamaan uudella innolla pitoja ja Tinkahan on selvästi hoksannut mistä on kyse! Nouto meillä alkaa olla jo melkoisen hyvällä mallilla, kun kapula löytää aina takaisin heittäjälle. Eiköhän me tästä vielä edetä ainakin johonkin suuntaan! Kasvattajatapaamisessa Teresa valaisi minua siitä, että Tinka osaa seurata joten tätä ollaan treenattu enemmän ja vähemmän ahkerasti. Kivasti se kyllä kieltämättä tulee mukana nyt, kun muistaa noudattaa ohjeita 1. ÄLÄ katso koiraa. 2. Ota määränpää 3. Se tulee kyllä mukana ;)

Kävimme myös viikko sitten pyörähtämässä Pietarsaaressa mätsärissä. Itseäni hieman hirvitti, että mitenköhän Tinka käyttäytyy vieraiden koirien kanssa, kun Sievin mätsärissä saimme erään terrierin päällemme. Sain yllättyä ja positiivisesti, koska Tinka ei välittänyt muista koirista tuon taivaallista vaan oli oma ihana itsensä :) Tinka malttoi kehässä käyttäytyä todella mallikkaasti ja seisoi todella hyvin vaikka tuomari seisotti meitä melko kauan. Tinka myös näytti parhaita puoliaan liikkumalla kauniisti ravaten. Tästä suorituksesta saimmekin punaisen nauhan. Punaisten nauhojen saaneiden kehässä meidät sijoitettiin kolmanneksi jälleen kerran! Tyytyväinen sai olla Tinkaan, koska helle oli melkoinen ja siitä huolimatta jaksoi esiintyä kauniisti!


Maailman voittajan numerot olivat myös ilmestyneet sähköpostiin! Tinka oli 26 junnunarttu kehässä, joten meitä taitaa olla muutama muukin junnu näytillä. Melkoisen luottavaisin mielin ainakin Tinkan esiintymisen suhteen lähden matkaan. Omasta vaatetuksestani sen sijaan olen ehtinyt kehittää jo stressin! Mitä maailman voittajaan puetaan päälle!?


 
 
Alemmat kuvat ovat Teresan ottamia :)

 
 
Meille nämä näyttelyt ovat vain vähän vakavampaa touhua ;)
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti