keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Taikatuokion tapaaminen & roimasti lisää treeni-intoa!

Perjantaina Tinka pomppasi tavalliseen tapaansa sänkyyn herättämään meidät ja siinä rapsutellessani huomasin, että tinkalla on haava. Pieni googlettelu paljasti kyseessä olevan hotspotin, joka on tullut varmaankin ahkerasta uimisesta ja vaikka kuin on yritetty kuivatella niin kosteutta on jäänyt turkkiin. No googlettelu paljasti myös hoito-ohjeet, joten ei muuta kuin apteekkiin hakemaan puhdistusainetta. Pinneillä karvat sivuun, jotta spotti saa ilmaa ja ahkerasti puhdistelua ja näin hotspot on jo selätetty :) Ensimmäinen kerta kun en ensimmäisenä paniikissa soita eläinlääkärille ;)

Iltapäivällä kävin hakemassa Mariannen laumoineen kokkolasta ja huristelimme mökille, jossa Teresa ja kumppanit meitä jo odotteli. Perjantaina katsoimme vielä hieman näyttelyn kuvioita läpi ja koirat saivat tutustua ja juoksennella rauhassa.

Lauantaina starttasimme kohti ravirataa ja näyttelyitä. Shelttien tuomarina toimi Kurt Nilsson, joka ei näyttänyt aivan shelttien tuomarilta ;) Tuntui kuitenkin hyvin olevan perillä shelteistä ja jakoi arvosanoja laajalla skaalalla :) Saimme kehässä vastaan yhdeksän muuta kaunista junnunarttua ja Tinka sai arvosanakseen EH.

"Iso narttu. Aavistuksen pitkä pää. Hieman kapea kallo. Hyvät korvat. Hyvät mittasuhteet. Hyvä rinta. Hyvin kulmautunut. Erinomaiset tassut. Hieman raskas liikkeessä . Voisi olla parempi draivi päällä."  Eh

Näyttelyiden jälkeen pääsimme takaisin mökille, jossa pidimme pienet möllitokot ja, kun katsoimme liikkeitä läpi huomasin, että ei tilanne Tinkan kanssa olekkaan täysin toivoton! Teresalta saimme paaaaljon hyviä vinkkejä miten treenata ja jatkaa treenausta. Yllätyksekseni huomasin, että Tinkahan osaa seurata vaikka olen ajatellut ettei osaa. Tästä sain paljon uutta motivaatiota treenata :)

Rallyilimme myös hieman sekä lauantaina, että sunnuntaina. Oma innostus nousi myös tässä taas esiin ja eiköhän me aleta jo syksyksi katsoa meille sopivaa starttia. Kisaikähän meillä tulee täyteen jo elokuun alussa, mutta ehkäpä joskus syyskuussa tai lokakuussa vasta starttaamme :)

Meitä myös taas hemmoteltiin! Elikkäs treenitaskun lisäksi saimme nyt myös väreihin sopivat paidat :) Ihanana yllätyksenä meille jokaiselle oli myös hankittu tokoon oma kisakirja, joten sitä ei voi jättää käyttämättä! :oKuvat (c) Markku JokelaEi kommentteja:

Lähetä kommentti