sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Rovaniemi 21.6Eilen suunnattiin jo auton nokka kohti Oulua ja tänä aamuna jatkettiin kohti Rovaniemeä. Perillä oltiinkin hyvissä ajoin, joten autossa ehdittiin nukkua päikkärit ennen näyttelyihin suuntaamista. Aurinko paistoi aamulla nätisti, mutta päivää kohti mentäessä alkoi tihuttaa, mutta meitähän se ei onneksi haitannut.

Tuomari oli meille uusi tuttavuus ja vaikutti olevan hyvin perusteellinen ja tutki koirat tarkkaan pöydällä, sekä katsoi myös liikkeet tarkasti. Tinkalla oli tänään onneksi huomattavasti parempi päivä kuin viime viikonloppuna, joten esiintyminen sujui mukavasti ja tällä kertaa ei kompasteltu kehässä vaan saatiin liikkeetkin näytettyä kunnolla. 

" Koon ylärajalla, mittasuhteiltaan oikea. Erinomainen päänkiila ja linjat. Hyvä purenta ja silmät. Hieman haja-asentoiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Hyvät etukulmaukset ja takakulmaukset. Ei parhaassa karvassa tänään. Liikkuu kinnerahtaasti takaa. Sivuaskel saisi olla pidempi"
- EH NUK2, Hilkka Salohalla 

Kuvat (c) Marianne
2 kommenttia:

 1. Kaunis Tinka! :) Löysin vasta blogisi ja tekstien perusteella Tinka vaikuttaa niin samanlaiselta treenikaverilta kuin siskopuolensa Nala! :)

  - Miitta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinka kiittää! :) Voin kyllä kuvitella, että Devil on jättäny jokaiseen jälkeläiseensä pienen palan pippurisuutta ;) Treenaaminen ainakaan ole tylsää, kun on tälläinen treenikaveri!

   Poista