lauantai 2. toukokuuta 2015


Tokoa ja rally-tokoa, niistä on tehty meidän viikko! Treenikärpänen on päässyt puremaan meitä kunnolla. Tokossa ollaan lähinnä treenailtu ruudun alkeita ja seuraamista. Alkaakin näyttää siltä, että treenaaminen tuottaa tulosta, koska edistystä tapahtuu. Ruudussa ollaan edistytty joka saralla eli lähettäminen kaukaakin onnistuu, mutta myös maahanmeno kauempaa sujuu hyvin. Seuraaminen alkaa myös näyttää kivalta ja hiljalleen siihen alkaa tulla myös kestoa. Tuntuu jälleen kerran, että jotain on muuttunut treenaamisessa. Tinka on aina nauttinut treenaamisessa, mutta taas ollaan päästy uudelle ”tasolle”. Ei sitä oikein osaa edes kuvailla, mutta jokin on muuttunut ja toivotaan tästä pysyvää muutosta!



Rally-tokossa ollaan kotona treenailtu ahkerasti merkille lähettämistä, mutta myös avoluokan kylttejä. Avoluokan kyltit tuntuvat kuitenkin suhteellisen simppeleiltä ja tuntuu, että niissä keskitytään perusasennon pyörittelyyn. Itselle iski paniikki, koska ollaan avo-voi ryhmässä, mutta me ei olla paljon vielä avoluokan kyltteihin perehdytty, ehkä me vielä ehditään kesän aikana. Avoluokan kyltit pääsivät tulostukseen, joten pian niitä saadaan treenailla myös osana rataa.



Torstaina päästiin Tytin oppiin ja voi hitsi, miten kivaa on käydä ohjatuissa treeneissä! Tytillä oli kouluun liittyen joku videointi, joten saatiin tehdä alokasluokan rata, jonka Tytti kuvasi. Rata paljastuikin yhdeksi kisaradaksi ja kun sitä teki treeneissä, tuntui se melko simppeliltä. Tinka oli hyvin kuulolla ja teki kivasti hommia. Nykyään, kun juokseminen sujuu helposti, niin en itse stressaa juoksemista vaan voi ottaa ihan rennosti. Noottia saimme radalta siitä, että Tinka ei käytä kunnolla peräpäätä. Asiaan pureuduttiin erillisillä harjoituksilla ja tällöin todettiin Tytin kanssa, että jälleen kerran hihnan toisesta päästä löytyi vika ;) Itse kun tein tiukempia käännöksiä, niin hyvinhän se Tinkakin käytti peräpäätä. Kotitehtäväksi saatiin alkaa harjoittelemaan, sekä peräpään käyttämistä, mutta myös peruuttamista kahden kohteen väliin, joten kotona ollaan käytetty tuoleja. Aluksi muistuteltiin hieman peruuttamista ja tämän jälkeen alettiin peruuttelemaan tuolien väliin. Peruuttaminen on vielä melko hidasta ja tökkivää, mutta saatiin vinkiksi takapalkka jota täytyy ehdottomasti kokeilla! Videossa on kolmas treenikerta :)





  



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti