keskiviikko 20. toukokuuta 2015


Maanantaina suunnaattiin taas pujottelukurssille. Ensimmäisellä kierroksella otettiin läheltä pari muistuttelua siitä, mitä on tultu tekemään. Tämän jälkeen siirryttiin pimeään kulmaan? ja katsottiin hoksaako Tinka jarrutella oikeaan väliin ja hyvinhän se sujui! Tämä jälkeen avokulmasta ja suoraan lähetystä kepeille, niin että ohjureiden toiset päät olivat maassa ja hyvin sujui pujottelu tästä huolimatta. Hiljalleen siirryttiin pimeään kulmaan, mutta sitte hankaloitui liikaa, joten otettiin pari toistoa helposta avokulmasta ja se siitä.


Toisella kierroksella kokeiltiin, hakeeko Tinka keppejä, jos lähestytään kauempaa ja käskytän keppejä ja ihan hienostihan se haki oikeaan väliin. Tinka sai kehuja siitä, kuinka hyvin se tietää mitä on tekemässä ja hakee todella hyvin keppejä. Lopuksi aloimme hieman yhdistellä ohjauskuvioita keppeihin ja tehtiin hieman persjättöjä ja ensimmäisellä kerralla Tinkalla meni ihan pasmat sekaisin ja unohti napata koutsilta namit. Toisella kerralla muisti jopa syödä jo namitkin ;)



Edelleen Tinka tahtoo kuumua todella helposti, mutta pitää vaan muistaa itse rauhoittaa tilanne. Tinka ei kyllä kestä hirveästi toistojakaan, mutta ollaan tehty vähän vähemmän, jotta fiilis jäisi kivaksi ja pystyisimme lopettaa onnistumiseen. Pujottelu on kyllä rasittanut Tinkan aivoja kivasti, koska joka kerran jälkeen neiti on ollut aivan puhki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti