keskiviikko 18. helmikuuta 2015

välil on tärkee pysähtyy, fiilistellä

Eilen päästiin tokoilemaan pitkästä aikaa! Kouluttaja olikin päättänyt, että ensi viikon möllitokoja varten käydään tällä viikolla läpi alokasluokan liikkeet + kaukot ja nouto.

Aloitettiin siis luoksepäästävyydestä ja vaikka Tinkan selvästi teki mieli tervehtiä kunnolla, malttoi olla aloillaan ja häntä vain vispasi. Ollaan siis tultu harppaus eteenpäin siitä Tinkasta, joka hyppäsi ensimmäisessä luoksepäästävyydessä syliin ;)
Paikkamakuu otettiin avon paikkiksena ja osa meni piiloon. Itse jäin näkösälle ja melko lähelle, koska tärkeintä oli saada onnistunut suoritus. Palkkailin pari kertaa ja Tinka pysyi paikalla vaikka vierestä lähti koira liikkeelle.
Seuraaminen hihnassa sujui loistavasti! Varmaan parasta seuraamista, mitä meillä on ollut ja siitä tuli kouluttajaltakin kehuja. Kontakti pysyi hyvänä ja näytti kuulemma myös hyvältä. Käännökset ja juoksu sujui myös yllättävän hyvin.
Seuraaminen hihnatta ei ollut niin hyvää. Tuli kyllä mukana, mutta kontakti hieman rakoili. Juoksussa myös hieman edisti ja täyskäännöksessä kiersi aikamoisen lenkin.
Liikkeestä maahanmeno tehtiin avon mukaan ja oli todella kiva! Tämä onkin Tinkan vahvin liike. Kouluttajalta tuli kehuja todella ripeästä maahanmenosta ja kesti hyvin sen, että kävin takana kääntymässä.
Luoksetulossa ensimmäisellä kerralla lähti saman tien kun käännyin. Saattaa johtua siitä, että lenkeillä paljon tehty niin, että jätän Tinkan paikalle ja kutsun heti luokse, että saan kuvattua ;) Palautin siis Tinkan takaisin paikoilleen ja otettiin uudestaan jäi hieman taakse perusasentoon, mutta korjasi hyvin itse. Vauhti on kuulemma todella hyvä.
Liikkeestä seisominen tehtiin myös avon mukaan ja oli napakka! Pysähtyi siis heti, mutta ensimmäisellä kerralla kääntyi perään, kun kävin takana kääntymässä -> otettiin uudestaan, jolloin pysyi paikalla nätisti.
Nouto oli todella hyvä! Tosin itse unohdin sen, että liikkurilta tulee käsky, että kapulan saa ottaa pois ja tässä itse ennakoin. Kapula suussa perusasentoon tuleminen ei ole siis enää ihme vaan ihan normaalia!
Kaukot ovat hallilla jotenkin todella tahmeat? En tiedä johtuuko se siitä, että niitä otetaan aina lopuksi ja Tinka alkaa olla väsähtänyt vai, mikä on. Ensimmäisellä istu käskyllä jouduin antamaan kaksi käskyä, muuten meni ihan ok. Kotona vaihdot on huomattavasti paremman näköisiä, mutta onhan meillä niitä aikaa treenata.
Hyppyyn tarvitsi kaksi käskyä, mutta muuten oli oikein hyvä.
Näistä treeneistä jäi kyllä valtavan hyvä mieli! Alkoi itsekin uskoa, että ehkä me vielä päästään oikeisiin kokeisiin asti. Ensi viikon möllit saattavat meiltä jäädä välistä, mutta ne ehkä siirtyy, jos osallistujia ei ole tarpeeksi. Toivotaan, että päästäisiin siis niihin mukaan. Täytyisi löytää myös jotkut muut möllit mihin pääsisi harjoittelemaan ja kokeilemaan tilannetta. Paikkamakuuta lähdetään siis rakentamaan uudella innolla ja olen jo kalastellut sopivia kavereita paikkamakuuseen, niin päästäisiin kiinni ongelmaan oikein kunnolla. Eiköhän tämä tästä vielä lähde edistymään. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti